12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea joaca astazi cu Farul

Universitatea joaca astazi cu Farul

De astazi, Sibiul este gazda celei de-a patra editii a traditionalului turneu de sala dotat cu Cupa „Stalinskaya“, turneu la care participa opt divizionare A: Dinamo, FC National, Gloria Bistrita, Otelul, Sportul Studentesc, Farul, FC Arges si Universitatea.

Precedentele editii ale turneului de la Sibiu au fost cistigate de FC National (1999), FC Arges (2000) si Otelul (2001).

Cele opt formatii inscrise in actuala editie au fost impartite in doua grupe: Dinamo, Sportul, Farul, Universitatea – A, iar FC National, Gloria, Otelul si FC Arges – B. Jocurile se disputa in sala „Transilvania“.

Turneul se desfasoara timp de cinci zile, iar formatia cistigatoare va fi premiata de organizatori cu 10.000 USD. Vor fi acordate si alte premii individuale (cel mai bun jucator, cel mai bun portar) si un premiu pentru fair-play.

Deschiderea competitiei va avea loc astazi, ora 15.15, cu meciul din grupa A, Dinamo – Sportul (transmis in direct de Antena 1). De la 17.15 este programata partida de debut a Universitatii cu Farul. Oltenii se deplaseaza la Sibiu in aceasta dimineata, ieri ei antrenindu-se in sala.

Joi, de la ora 17.15, jucam cu Sportul, iar vineri cu Dinamo, acest meci fiind transmis in direct de Antena 1 (ora 15.15).

Primele doua formatii din fiecare grupa se califica pentru fazele superioare ale Cupei, finala fiind programata duminica.

Lotul Universitatii pentru Sibiu cuprinde 16 fotbalisti: Urai, N. Banica (portari), Dragomir, Ursu, R. Miclea, S. Ciocoi, Plesan, C. Nica, Lutu, Cr. Bratu, A. Calin, Verdes, Vrajitoarea, Vigariu si Vladoiu (jucatori de cimp). Ca noutate – Ghindeanu (care are acceptul clubului Extensiv). De ieri dupa-amiaza se afla la Sibiu Petre Deselnicu, director sportiv, si Nicu Dolea, purtatorul de cuvint, cei doi oficiali olteni participind aseara la sedinta tehnica a turneului.

„Nu mergem la Sibiu pentru… Stalinskaya, ci pentru ca Universitatea sa cistige turneul si, normal, sa umflam potul de 10.000 USD! Vin Sarbatorile…“, spunea ieri sugubatul Petre Deselnicu. Altfel, ieri-dimineata, patronul Dinel Staicu a avut o discutie cu antrenorul Sorin Cirtu asupra problemelor de la echipa, stabilindu-se, printre altele, si numele jucatorilor care sint doriti de tehnicianul oltenilor pentru intarirea lotului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS