11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNe-au desfiintat la tineret

Ne-au desfiintat la tineret

Echipa de tineret a Universitatii, intarita cu citiva jucatori de la echipa mare, plecase ieri dimineata hotarita sa scoata un rezultat bun in Capitala. Dinamo insa ne-a asteptat cu o trupa si ea serios intarita cu fotbalisti de la seniorii lui Dinu, majoritatea fiind dintre cei care in sezonul trecut au jucat pentru… Universitatea.

Finalmente, „ciinii“ ne-au zdrobit, rezultatul fiind de 6-0 (4-0) pentru Dinamo! Golurile au fost marcate de Danciu, Mitea (2), Pulhac si Patrascu (2).

Iata si distributiile celor doua echipe:

Dinamo: Preda – Alistar, Craciunescu, Burca – Rata, Ilin, Scarlatache, Danciu, Pulhac – Mitea, Petrescu. Au mai jucat: Patrascu, Geacu, Semeniuc, Trifu si Francisc.

„U“ Craiova: S. Banica – Nedelcu, Moti, G. Serban – Radulea, Dananae, S. Ionescu, Cojocaru, Dragomir – Leandro, Mc Breen. Au mai jucat: Balaci, Bucur, Novacescu, Cimpoeru.

Prima de 2.000 de dolari?

Prezent la meciul de ieri, Dinel Staicu a plecat din „Stefan cel Mare“ foarte nervos din cauza rezultatului. Pentru a se razbuna, el ar fi promis ca jucatorii de la echipa mare vor lua cite 2.000 de parai de caciula daca vor bate duminica pe Dinamo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS