10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCirtu ramine la Universitatea indiferent de rezultatul meciului cu Dinamo

Cirtu ramine la Universitatea indiferent de rezultatul meciului cu Dinamo

Nimeni nu i-a stabilit vreun barem antrenorului Craiovei. Mai mult, singura clauza din contractul lui Cirtu si-a trecut-o chiar tehnicianul Universitatii, dar ea vizeaza etapa a 24-a.

Comunicatul transmis ieri de conducerea Universitatii suna sec: „Conducerea clubului Universitatea Craiova constata cu surprindere ca apar in presa stiri conform carora antrenorul Sorin Cirtu ar avea o clauza contractuala potrivit careia, daca nu indeplineste baremul de 20 de puncte la sfirsitul turului, poate fi demis. Nimic mai fals!

Nu exista o asemenea clauza in contractul antrenorului Sorin Cirtu, iar rezultatul meciului de duminica nu va influenta in nici un fel relatia contractuala dintre Universitatea Craiova si Sorin Cirtu.

Se cauta, ca de obicei, spectaculosul cu orice pret si atunci cind el nu exista este inventat.

Dorim ca opinia publica sa fie corect informata pentru a nu crea tensiuni artificiale inaintea unui joc important pentru echipa noastra“.

Reactia conducerii a fost provocata de unele materiale aparute in presa de ieri care sugerau ca Sorin Cirtu va fi demis de la Universitatea, daca nu va cistiga meciul cu Dinamo din „Stefan cel Mare“.

Totul s-a bazat pe zvonuri false, deoarece nimeni de la Universitatea nu a confirmat asa ceva. Mai mult, chiar antrenorul Cirtu le-a explicat anumitor ziaristi ca o asemenea clauza este doar inventia prosteasca a unora, dar „tavalugul“ era deja „arvunit“, asa ca i s-a dat drumul.

Daca bazaconiile ar fi plecat dinspre Dinamo, situatia era oarecum de inteles. Din nefericire, zvonurile care au ca scop sa destabilizeze cu orice pret Universitatea in aceasta saptamina sint fabricate in Banie.

Tinta este clara: demiterea lui Cirtu, antrenorul care a declarat in repetate rinduri ca la iarna va face curatenie generala la Universitatea si, la un moment dat, patronul Staicu a dat semne ca il sustine neconditionat. Desi nu prea stim in ce ape se scalda acum Staicu, speram ca el sa-si respecte totusi cuvintul si sa-i lase pe profesionisti sa-i faca echipa.

De altfel, Cirtu nu i-a imputat nimic actualului sau patron, ba a adaugat ca este convins ca Staicu va merge pina la capat pe drumul pe care au plecat impreuna.

Pe de alta parte, Cirtu a evitat sa comenteze atacurile aparute ieri la adresa sa, dar, despre asa-zisa „clauza“, a explicat: „Nimeni nu mi-a impus sa ajung la un anumit barem, nici acum, nici in retur. Singura clauza care apare in contractul meu cu Universitatea mi-am impus-o chiar eu: daca, in etapa a 24-a, echipa nu va fi de la locul zece in sus, plec singur. Nu este nevoie sa ma dea afara ziarele“.

Oricum, banuielile noastre de ieri s-au confirmat si poate macar in ceasul al doisprezecelea suporterii sa inteleaga ca duminica, in „Stefan cel Mare“, avem toti acelasi tel: sa le facem viata amara dinamovistilor! Restul nu sint decit interese marunte, promovate prost. Pentru ca, daca tocmai noi il atacam pe Cirtu si il sicanam in permanenta, celor de la Dinamo nu le ramine decit sa se pregateasca in liniste.

La inceputul saptaminii, considerind ca mai ales echipei noastre nu i-ar face bine declansarea unui razboi prostesc al declaratiilor, Cirtu a decis ca nimeni de la Universitatea sa nu mai vorbeasca despre meciul cu Dinamo, alegind sa pregateasca disputa in liniste.

Din pacate, unii au facut exact pe dos, decisi sa inflameze cu orice pret spiritele. Chiar daca, pina la urma, un meci de fotbal se joaca doar pe teren…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS