14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCCA a delegat o brigada feminina la Zlatna

CCA a delegat o brigada feminina la Zlatna

Dupa ce Gilortul a pierdut meciul din etapa a 14-a a campionatului Diviziei B, conducerea echipei din Carbunesti a analizat situatia si a hotarit ca este cazul sa retraga echipa din campionat. Presedintele clubului, Constantin Tirziu, a spus ca nu mai are rost sa continue in conditiile in care Gilortul are un singur punct pina acum si nu are sanse de indeplinire a baremului.

In urma sedintei de miercuri, conducerea a hotarit ca echipa gorjeana sa nu se mai prezinte la meciul de la Zlatna din ultima etapa. Oficialii federatiei au spus insa miercuri ca nu au primit nici o instiintare in acest sens de la Carbunesti si, in consecinta, au delegat deja o brigada de arbitri pentru meciul de la Zlatna. Este vorba de fapt de o brigada feminina condusa la centru de Cristina Ionescu din Vulcan, ajutata de Fevronia Ion din Craiova si Adela Alexandrescu din Bucuresti.

Tot in seria a doua a Diviziei B, meciul de la Satu Mare, dintre Olimpia si Pandurii Tirgu Jiu, va fi arbitrat de Gabriel Mocean (Cimpia Turzii), Daniel Albon si Gezo Szabo (ambii din Cluj).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS