10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportYokohama ii poarta noroc lui Ronaldo

Yokohama ii poarta noroc lui Ronaldo

Atacantul brazilian al echipei Real Madrid, Ronaldo, a fost desemnat cel mai bun jucator al finalei Cupei Intercontinentale care a fost cistigata de formatia spaniola, cu scorul de 2-0, la Yokohama, in fata formatiei Olimpia Asuncion, din Paraguay. „Sint incintat. Acest stadion mi-a adus mult noroc la Cupa Mondiala si inca o data acum. Acest an a fost incredibil pentru mine si pentru Real Madrid, care a cistigat totul. Dupa ce doi ani am tot fost accidentat, pentru mine este important sa cistig trofee“, a spus Ronaldo. Tot pe stadionul din Yokohama s-a disputat, in urma cu sase luni, finala Cupei Mondiale din Coreea de Sud si Japonia, competitie cistigata de Brazilia.

Automobilul Toyota va fi donat unui spital

Ronaldo a anuntat ca va dona Spitalului San Rafael din capitala Spaniei automobilul Toyota cu care a fost premiat dupa ce a fost desemnat cel mai bun jucator al finalei Cupei Intercontinentale. Ronaldo a marcat primul gol al echipei Real Madrid, in partida sustinuta in compania formatiei Olimpia Asuncion, scor 2-0.

Presa internationala a laudat prestatia echipei spaniole

„Campioni ai lumii“ si „Regi ai lumii pentru a treia oara“ sint titlurile sub care cotidianul AS a prezentat articole referitoare la victoria echipei Real Madrid, care si-a adjudecat pentru a treia oara Cupa Intercontinentala, trofeu pe care l-a mai cistigat in 1960 si 1998. „Echipa Real Madrid a devenit campioana a lumii, iar Ronaldo a fost desemnat cel mai bun jucator al meciului. Ronaldo, pe stadionul din Yokohama, care este un talisman pentru el, si Guti, au dat o sentinta in favoarea echipei Real Madrid in Cupa Intercontinentala, in fata unei demne formatii Olimpia Asuncion. Pe stadionul unde Ronaldo l-a invins de doua ori pe Oliver Kahn si a oferit Braziliei al cincilea titlu mondial, Real Madrid a cistigat Cupa Intercontinentala pentru a treia oara“, a scris AS, mentionind ca Ronaldo a facut cel mai bun meci al sau de cind este la Real Madrid. Publicatia citata a precizat ca, in anul centenarului, Real Madrid a cistigat al treilea trofeu, dupa Liga Campionilor si Supercupa Europei.

Cotidianul Marca a scris ca Ronaldo s-a comportat asa cum a facut-o si in urma cu sase luni, tot pe stadionul din Yokohama, cind Brazilia a cistigat titlul mondial, doua goluri ale finalei fiind marcate de cel alintat „Ronnie“. „In cele din urma, anul centenarului si-a gasit brosa de aur, dupa ce Real a cistigat al treilea titlu international. Golurile lui Ronaldo si Guti au terminat echipa Olimpia, care nu a facut fata madrilenilor, desi a fost un adversar demn, cu numeroase ocazii de gol. Ronaldo s-a comportat asa cum a facut-o si in urma cu sase luni, in finala Cupei Mondiale. Repriza secunda a fost un monolog al madrilenilor. Ocaziile s-au succedat, dar golul nu a venit. Cind meciul a intrat pe ultima suta de metri, Del Bosque a decis sa-l scoata de pe teren pe Ronaldo si, dupa doua minute, Guti, inlocuitorul brazilianului, a preluat rolul acestuia si a inscris dintr-o pasa a lui Figo“, a scris Marca.

„Cupa Intercontinentala este a lui Ronaldo“, a titrat cotidianul italian Gazzetta dello Sport. „Dupa citeva luni, tot pe stadionul din Yokohama, Rolando a mai ridicat un trofeu si a sarit de bucurie ca un copil, in timp ce coechipierii il sarutau. Mai mult, a fost cel mai bun om al meciului. Real Madrid este Real Madrid si, indiferent de stadion, promite spectacol“, a scris publicatia citata.

Cotidianul francez L`Equipe a precizat ca Real Madrid a cistigat de trei ori Cupa Intercontinentala, egalind astfel pe AC Milan si echipele Penarol Montevideo si Nacional Montevideo. „Intr-un meci cu un nivel inalt al jocului, ritmat, plin de ocazii de ambele parti, Real Madrid a reusit sa-si impuna tehnica in fata unei formatii sud-americane care nu a reusit sa revina pe tabela. Real s-a prezentat pe gazon cu toate starurile: Roberto Carlos si Ronaldo, campioni ai lumii in urma cu sase luni pe acelasi stadion, Zidane refacut in urma unei lombalgii, Figo departe de ura suporterilor catalani, Raul, Makelele si Iker Casillas“, a scris L`Equipe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS