16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportLeo rupe tacerea in franceza

Leo rupe tacerea in franceza

Mai acum citeva zile, un ziar tip mocirla color publica in numele minirezervei Leo un calup de ziceri tifnoase la adresa lui Sorin Cirtu. Declaratia era tiparita cu litera boldata si sub semnatura completa a brazilianului, sa nu existe pic de indoiala asupra textului: „…Nu pot sa inteleg criteriile de joc pe care se alcatuieste lotul la acest club.“ In doar trei zile insa, cit a tinut minciuna, se pare ca Leandro da Cunha a inceput sa inteleaga criteriile de selectie la echipa lui Cirtu si, ca dovada, a dezmintit tot ce-i fusese picurat in gura. Iata mai jos ce declara el intr-un interviu inregistrat dupa antrenamentul de ieri.

– Leo, in ziarul apartinind celui cu care te afli sub contract, ai declarat ca Sorin Cirtu ar face echipa dupa anumite interese.

– Nu, n-am vazut acolo, nu citesc… In Gazeta Sporturilor am vazut si este foarte grav ce s-a publicat acolo. Nu am declarat niciodata asa ceva.

-Totusi, informatia a fost redata in ambele publicatii. Nu citesti si presa locala?

– Nu, va spun sincer ca nu am vazut-o in nici un ziar din Craiova. Dupa ce imi va fi aratata, voi putea s-o comentez, dar nu fara s-o fi citit.

– Dupa ce te vei documenta, daca vei constata ca nu ai facut acele afirmatii, vei actiona in judecata ziarul patronului tau?

– Nu stiu… Dar eu am venit in Romania sa joc fotbal si nu sa ma tin de procese cu presa.

– Te contrazic. In momentul de fata, te judeci cu un ziarist pe care l-ai acuzat de calomnie.

– Da, asa este, l-am dat in judecata pe domnul Mario Morcov pentru ca mi-a atacat viata personala, nu pe cea de fotbalist.

– Incintat de cunostinta, Leo. Sint chiar Mario Morcov, merci pentru interviu si iti doresc mult noroc, ca ai nevoie!

Traducere de Pavel Badea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS