11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDeocamdata, Cirtu are 14 titulari

Deocamdata, Cirtu are 14 titulari

Antrenamentul de ieri al Universitatii a inceput de la ora 13.00 si a insemnat, de fapt, un joc-scoala, Cirtu impartindu-si lotul in doua echipe.

Daca, initial, meciul trebuia sa se dispute pe terenul secund de la „Ion Oblemenco“, la fata locului Sorin Cirtu a decis sa mute antrenamentul pe arena principala, care se prezenta, evident, mult mai bine dupa ploile cazute in ultimele zile.

Din ceea ce s-a vazut, vreo 14 fotbalisti candideaza la un loc in primul unsprezece care va fi aliniat duminica in „Stefan cel Mare“, adica: Agachi, Miclea, Daouda, Papura, Rada, Mirea, Ciocoi, Sava, Plesan, Badea, Vigariu, Lutu, Vladoiu si Verdes. Ceilalti care au participat si ei la sedinta de pregatire de ieri au fost: Urai, Banica, Dragomir, Vochin, Dunareanu, Ursu, Nica, Calin, McBreen, Bratu, G. Serban si Leandro.

Astazi, elevii lui Cirtu vor fi in regim de semicantonament si vor avea doua antrenamente. Nu ar fi exclus ca diseara jucatorii necasatoriti sa fie consemnati in Lunca, aceia casatoriti urmind sa intre si ei de miine in cantonament.

Vineri, tehnicienii Universitatii au programat o singura sedinta de pregatire, iar simbata se va efectua un antrenament de dimineata, dupa care se va pleca spre Capitala. In Bucuresti, cazarea se va face la complexul „Lebada“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS