21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportLajos ne-a furat pe inserat

Lajos ne-a furat pe inserat

Nu-i poti reprosa Craiovei ca nu si-a dorit victoria, la fel cum nici lui Mitica Dragomir nu-i poti reprosa ca nu zice ca va scapa campionatul de hoti. Atita doar ca de la vorbe la fapte e cale lunga.

Totusi, Dragomir este obisnuit cu compromisurile, nu poti sa-l acuzi ca minte sau ca intelege exact pe dos adevarul. La Universitatea, in schimb, sint cam multe lucruri ciudate… Inainte de toate, unii jucatori dau impresia ca se simt bine in postura de spectatori pe teren si daca ar putea si-ar schimba singuri antrenorul, eventual nu ar pune pe nimeni pe banca, sa nu-i mai intrebe de sanatate. Apoi, ceva de domeniul „SF“ se petrece in anturajul lui Dinel Staicu, acolo unde jumatate din prietenii patronului lasa impresia ca sufera cu adevarat la esecuri, jumatate se bucura in taina.

Si, la o astfel de echipa, ii vine destul de usor unui arbitru sa fluiere din interes, altul decit cel al Craiovei, bineinteles.

Din nefericire, 40.000 de oameni au plecat simbata seara dezamagiti, prima nocturna oficiala de pe „Ion Oblemenco“ incheindu-se cu un semiesec pentru Universitatea.

Oamenii lui Cirtu, cei care au stiut cum sa stea in ghete, au asediat reduta moldovenilor, dar, mai bine de 90 de minute, liniile defensive tesute de Poenaru in fata propriei porti au avut putine defecte. Nici chiar incursiunile individuale ale lui Vladoiu, dublate de citeva suturi de la distanta incercate de Pavel Badea, nu au strapuns apararea Ceahlaului, dura si exacta in acelasi timp.

Peste toate a fost arbitrul Lajos. El a inchis ochii la citeva atacuri peste limita regulamentului savirsite de oaspeti, iar in minutul 83 a pus capac, anulind eronat golul marcat de Jean Vladoiu. Motivul? Fault in atac! Cind, de fapt, a fost un duel normal intre Vladoiu si Nohai, atacantul oltean cistigind prim-planul la o centrare si marcind cu capul. Incredibil, Lajos a vazut mingea in poarta, a tras cu ochiul la Gheorghe Stefan, dupa care a anulat golul!

Oricum, Craiova trebuie sa fie foarte atenta in aceasta iarna cu propria soarta. Nimeni nu o prea iubeste si, ca si cum nu ar fi de ajuns, este macinata si din interior. E greu de spus daca Universitatea de astazi are sanse sa mai urce in clasament. In schimb, are destule sa coboare. Si, la cum se desfasoara lucrurile in fotbalul romanesc, putine echipe sint dispuse sa termine in urma Craiovei. Iar alde Lajos astia par hotariti sa ne ingroape ca nu cumva Ceahlaul, Astra sau Bacaul sa pateasca la finalul campionatului ceva neprevazut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS