20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSpectatorii de la tribuna I nu se pricep la fotbal

Spectatorii de la tribuna I nu se pricep la fotbal

Pandurii – Minaur Zlatna
• Stadion „Municipal“, simbata, ora 11.00.
• Formatii probabile:
Pandurii: Balaet – Amzucu, Nicola, Radoi – Serbanoiu, Negrila, A. Popescu, Arcanu, Trofin – Vintilescu, Lapadat. Antrenor: O. Cojocaru.
Minaur: Opric – Didu, Pop, Gales, Andone – Marina, Popa, Plisca, Dudita – Marginean, Bolmandir. Antrenor: St. Fogorosi.
• Vor arbitra: D. Corcescu (Severin) – E. Carcadia (Pitesti), V. Cristea (Calarasi).

Aflati in fata ultimei confruntari de pe teren propriu in turul campionatului, fotbalistii de la Pandurii se asteapta astazi la o victorie in jocul cu Minaur Zlatna. Ar fi o ocazie de a-i mai impaca putin pe propriii suporteri, in fata carora nu au mai cistigat din etapa a cincea. Acesta ar fi unul din motivele pentru care numarul acestora s-a redus simtitor de la o etapa la alta, dar nu principalul.

Observind reactia spectatorilor la ultimele jocuri de pe „Municipal“, s-a putut constata usor ca nemultumirea acestora a fost legata doar de antrenorul Cojocaru, care in aceasta saptamina a mai lansat o „perla“ din gindirea sa: „Spectatorii cunoscatori de fotbal stau la tribuna a II-a, nu la cea principala. Acolo sint nepotii lui Bebe Tambu care striga «Demisia!» la fiecare meci.“ In afirmatiile domnului Cojocaru sint mai multe contradictii, care cu siguranta i-au jignit pe multi oameni de fotbal.

In primul rind, Ion Tambu nu poate avea, oricit s-ar fi straduit, citeva sute de nepoti, pentru ca cifra celor care i-au cerut demisia antrenorului este de ordinul sutelor. Iar la tribuna I stau de obicei oamenii de fotbal, antrenori, observatori, fotbalisti si chiar presedinti de cluburi. Si mai stau din cind in cind si conducatorii de la Pandurii, pe care Octavian Cojocaru i-a introdus cu aceasta ocazie in aceeasi categorie a necunoscatorilor intr-ale fotbalului. Iar tribuna a II-a, unde sustine tehnicianul ca ar sta specialistii, a fost cam goala la ultimele jocuri sustinute de Pandurii pe teren propriu.

In ceea ce priveste lotul care va putea evolua in meciul de astazi, acesta nu-i va include pe Cristi Popescu si Iulian Stefan, ambii fiind accidentati la genunchi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS