10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAntrenorul Cojocaru cere sprijinul publicului

Antrenorul Cojocaru cere sprijinul publicului

Relatia antrenorului principal de la Pandurii Tirgu Jiu cu presa gorjeana devine tot mai tensionata. Dupa ce in urma cu o saptamina au boicotat conferinta de presa, jurnalistii sportivi au hotarit sa protesteze si la meciul de simbata, ultimul sustinut de Pandurii pe teren propriu in turul campionatului. Desi nu mai este dorit la Pandurii, antrenorului Octavian Cojocaru este mentinut totusi de conducere pe banca tehnica a echipei.

Ultima scuza gasita de Octavian Cojocaru pentru infringerile suferite de Pandurii pe teren propriu este accea ca publicul nu este alaturi de echipa: „Daca publicul incepe cu apostrofari cind echipa trece prin momente grele, jucatorul se inhiba si loveste mingea gresit. Este normal ca spectatorii sa fie suparati pentru ca a fost o perioada de cinci jocuri consecutive in care noi n-am avut rezultate“, a constatat tehnicianul hunedoarean, care nu si-a dat sema pina acum ca nu echipa a fost tinta atacurilor spectatorilor, ci antrenorul. Nici de aceasta data antrenorul Cojocaru nu si-a recunoscut vreo vina in ceea ce priveste rezultatele dezastruoase din ultima vreme, iar prin acuzatiile la adresa publicului acesta si-a atras si mai mult antipatia putinilor spectatori care vin la meciurile echipei gorjene.

Vicepresedintele Ion Calinoiu este si el in asentimentul antrenorului pe care il sustine neconditionat, dar fara a-i acuza direct pe spectatori: „In oarecare masura, este firesc ca spectatorii sa fie suparati pentru ca lucrurile nu merg bine la echipa. Dar nimeni nu vrea sa strice atmosfera sau sa darime aceasta echipa. Nu are rost sa cream o atmosfera defavorabila acum. S-a observat la meciurile de pe teren propriu ca fobalistii nostri evolueaza cu trac mai mare acasa decit in deplasare.“

Cu toate ca nu este deloc agreat de sustinatorii echipei, Octavian Cojocaru a apelat totusi in aceasta saptamina la sprijinul suporterilor pentru meciul cu Minaur Zlatna. „Echipa trece printr-o pasa neagra si are nesansa, iar peste aceasta nesansa putem trece doar cu ajutorul publicului. Daca publicul ar fi alaturi de echipa si ar fi al 14-lea sau al 15-lea jucator, ea ar evolua mult mai bine“, a adaugat tehnicianul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS