22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGalatasaray a fost umilita de catre Fenerbahce

Galatasaray a fost umilita de catre Fenerbahce

Formatia antrenata de Fatih Terim, Galatasaray Istanbul, a fost invinsa miercuri seara, in deplasare, cu scorul de 6-0 (2-0), de echipa Fenerbahce, intr-o partida restanta din etapa a sasea a campionatului Turciei. Golurile au fost inscrise de Tuncay (‘9), Ortega (’38), Serhat (’69, ’75), Ceyhun (’79) si Umit Ozat (’87). Jucatorul echipei Fenerbahce, Ariel Ortega, a primit cartonas rosu in minutul 58, dupa un fault asupra lui Umit Davala. De asemenea, in minutul 84, fotbalistul formatiei Galatasaray, Emre Asik, a fost eliminat din joc.

Antrenorul Galatei, Fatih Terim, a spus ca este gata sa suporte consecintele infringerii si a cerut iertare tuturor fanilor echipei, care i-au cerut demisia. „Nu se mai poate spune nimic dupa o astfel de infringere. Responsabilitatea scorului nu-i apartine conducerii clubului. Eu sint singurul vinovat si sint gata sa platesc pentru asta“, a spus Terim. Tehnicianul turc a precizat ca aceasta este cea mai severa infringere pe care a suferit-o in intreaga sa cariera. „Voi accepta cu respect orice masura pe care responsabilii clubului o vor lua. Eu sint cel care trebuie sa fie pedepsit“, a adaugat Terim.

Intr-un alt meci disputat miercuri, in cadrul etapei a 11-a a campionatului Turciei, formatia Denizlispor a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-0), cu echipa Bursaspor.

In urma rezultatelor inregistrate miercuri in campionatul turc, primul loc al clasamentului este ocupat de echipa Galatasaray, cu 26 de puncte, care este urmata de formatia antrenata de Gheorghe Multescu, Gaziantepspor, cu 23 de puncte, si de gruparea antrenata de Mircea Lucescu, Besiktas, cu 22 de puncte. Mentionam insa ca Besiktas are un meci mai putin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS