21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFlorin Mirea s-a accidentat

Florin Mirea s-a accidentat

Partida echipelor de tineret dintre Universitatea si Otelul se desfasoara astazi, de ora 14.00, pe stadionul „Constructorul“. Antrenorii oltenilor, Mitica Marcu si Daniel Mogosanu, au la dispozitie un lot destul de numeros, avind in vedere ca unii dintre jucatorii de la echipa mare au fost zilele acestea in pregatiri cu tineretul Universitatii. Astazi nu vor fi folositi toti, deoarece citiva au fost lasati, intr-un fel, si pentru odihna (pe linga obisnuitele antrenamente zilnice). O decizie finala in privinta celor care se vor afla la dispozitia lui Marcu pentru partida de astazi urma sa se ia aseara, dupa incheierea meciului din Cupa Romaniei, de la Navodari.

In aceste conditii, formatia probabila a echipei de tineret de mai jos este urmatoarea: S. Banica – Radulea, Curteanu, Moti, Dragomir – Cr. Bratu, S. Ionescu, Cojocaru, Crimpoieru (A. Popa) – Leandro, McBreen.

In amicalul de marti dintre Universitatea si divizionara C UFC Electro (scor 4-2) s-a accidentat Florin Mirea. Ieri, acesta a fost la Policlinica Sportiva pentru diagnostic si prescrierea unui tratament si a spus: „Am o intindere. Asta-mi mai trebuia, ca in rest le am pe toate. Daca sint suparat? Normal, nu am motive de bucurie. Universitatea a inregistrat destul de multe insuccese, presa ne critica, iar publicul este contrariat de caderea de pe locul unu tocmai pe 13. Acum m-am si accidentat…“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS