Acasă Sport Minerul Motru nu vrea sa se faca de ris

Minerul Motru nu vrea sa se faca de ris

Cupa Romaniei, 16-imi

Minerul Motru – FCM Bacau

• Stadion „Minerul“, miercuri, ora 13.00.

• Formatii probabile:

Minerul: Antici – Stefanica, Purcel, I. Constantin – Mirea, Ploscariu, Bertea, P. Gheorghe, Soo – Volocaru, Glisca. Antrenor: Gabi Zahiu.

FCM Bacau: Prunea – Apostol, Baciu, Ciobanu, Ciurlea, Codreanu – Lovin, Nivaldo, Raducan – Cursaru, Ciocoiu. Antrenor: Ilie Dumitrescu.

• Vor arbitra: N. Vadan – I. Cojocaru, E. Ungureanu (toti din Bucuresti)

Minerul Motru este singura echipa gorjeana ramasa in Cupa Romaniei dupa eliminarea divizionarelor B Pandurii Tirgu Jiu si Gilortul Tirgu Carbunesti. Formatia antrenata in acest sezon de Gabi Zahiu o va intilni astazi, pe teren propriu, in faza saisprezecimilor competitiei, pe FCM Bacau.

Motrenii au reusit calificarea in aceasta faza eliminind din competitie doua divizionare B, Extensiv Craiova si Gilortul Tirgu Carbunesti. Desi in campionat echipa din Motru nu are o evolutie foarte buna, ocupind locul zece dupa zece etape, in Cupa Romaniei, echipa lui Gabi Zahiu a realizat deja o performanta ajungind in aceasta faza.

Antrenorul echipei din Motru a spus ca si-a pregatit elevii pentru acest joc ca pentru oricare altul: „Indiferent daca e o echipa de Divizia A, B sau C, noi trebuie sa ne pregatim la fel. Este, bineinteles, un meci mai greu, avind in vedere diferenta de valoare dintre cele doua echipe. Pentru noi e oricum o performanta ca am ajuns in aceasta faza a Cupei Romaniei. Eu zic ca baietii se vor mobiliza si la acest meci ca si la precedentele jocuri de cupa cu Extensiv si Gilortul si cred ca vom face un joc frumos.“ Pentru meciul de astazi Gabi Zahiu nu se confrunta cu probleme de lot, toti jucatorii fiind disponibili.

In ceea ce priveste rezultatul, conducerea isi doreste doar un joc bun al echipei, neavind nici un fel de obiectiv in Cupa Romaniei. Directorul sportiv Mihai Cernica a spus ca nici nu ar putea sa le pretinda mai mult jucatorilor, avind in vedere diferenta dintre cele doua cluburi: „Bacaul e totusi o echipa de Divizia A si numai contractul unui jucator de acolo e cit tot bugetul nostru pe un an. Daca vom putea sa ii incurcam, ne vom bucura, dar vom incerca macar sa parasim competitia in mod onorabil.“

Exit mobile version