21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea a exersat si loviturile de la 11 metri

Universitatea a exersat si loviturile de la 11 metri

• Oltenii au parasit ieri Bania cu un lot remaniat • Dintre titulari, Dragomir, Badea, Stinga si Vladoiu au ramas acasa • Meciul cu Midia Navodari, contind pentru „16“-ile Cupei Romaniei, se disputa miine

Dupa antrenamentul efectuat pe terenul de la cantonamentul din Lunca Jiului, Universitatea a plecat ieri la ora 14.00 spre Bucuresti. Oltenii au innoptat la hotelul „Lebada“, s-au antrenat in aceasta dimineata pe „Faur“ (baza pe care vrea Dinel Staicu sa o achizitioneze) si au plecat spre Mamaia, cartierul general fiind stabilit la „Parc“. Miine, dupa partida cu Midia Navodari, contind pentru Cupa Romaniei, delegatia olteana va reveni in Banie. Meciul de la Navodari va fi arbitrat de o brigada alcatuita din Valeriu Ionita, Ion Olteanu si Florentin Ivan, iar ca observator a fost delegat Aurel Comsa.

Lotul pe care Cirtu l-a deplasat pe Litoral este urmatorul: Agachi, Urai – Miclea, Dunareanu, Daouda, Papura, Rada, Vochin, Ciocoi, Ursu, Sava, Lutu, Nica, Plesan, Calin, Vrajitoarea, Vigariu si Verdes. Ieri, la Lunca, acestia au efectuat sub conducerea lui Cirtu un complex antrenament tehnico-tactic incheiat cu exersarea loviturilor de departajare pentru ca la partidele eliminatorii din Cupa Romaniei trebuie sa te astepti si la asa ceva.

Paralel cu lotul deplasat pe Litoral s-au antrenat si jucatorii care nu au fost convocati pentru partida cu Midia. Astfel, sub conducerea lui Mircea Irimescu, Mirea, Dragomir, Bratu, Vladoiu, Badea, Stinga, Leandro si McBreen au lucrat fizic, dar si cu mingea, sedinta lor de pregatire durind mai mult decit a celor din grupa lui Cirtu. Intrebat daca nu se simte vizat de vorbele lui Dinel Staicu rostite dupa meciul cu Sportul, cum ca „in iarna Cirtu va trebui sa intinereasca masiv lotul si sa renunte la citiva veterani“, Jean Vladoiu a raspuns: „Nu e nici o problema daca unii dintre noi vor fi invitati sa plece. Ar fi insa mai bine sa ni se spuna in fata, ne luam dezlegarile si ne despartim prieteni“. Oricum, citiva dintre jucatorii pe care Cirtu i-a lasat acum acasa, motivind ca au nevoie de odihna, au cam strimbat din nas, simtind ca, de fapt, li se pregateste marginalizarea. O chestie pe care, cel putin deocamdata, Sorin Cirtu nu a confirmat-o, iar zvonul ca i-ar trimite la tineret pe Sava si pe Vladoiu l-a dezmintit categoric.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS