Acasă Sport Ce sansa am pierdut!

Ce sansa am pierdut!

Desi gazdele au condus cu 2-0, craiovenii au dominat cu autoritate partida

ARO – FC Extensiv 2-2

• Stadion „ARO“, spectatori 600.

• Au marcat: Cr. Constantin ’26, ’47/Pirvu ’56, Malaele ’63, din 11 metri.

ARO: Ceclan – B. Stoica, Ceapraz, Axinciuc – G. Craciun, M. Niculescu (’90, Niculae), Opriceana, Zadea (’53, L. Dumitrescu), Pereny – R. Craioveanu (’63, Ples), Cr. Constantin. Antrenor: Al. Popovici.

Extensiv: Bornescu – Cioponea (’58, Buca), Vancea, Ciobanu (’39, Stamin) – Murgan (’22, Dantes), Saceanu, Ciuca, Cristescu, Malaele – Pirvu, Scarlat. Antrenor: I. Marginean.

• Au arbitrat: R. Dumitru (Brasov) – Cr. Marinescu, Ed. Ungureanu (ambii din Bucuresti).

• Eliminare: G. Craciun ’52.

• Filmul golurilor: min. 26, 1-0, Cr. Constantin a sutat plasat la coltul lung; min. 47, 2-0: Zadea a centrat dintr-o lovitura libera si acelasi Cr. Constantin a reluat in plasa din apropiere; min. 56, 2-1: gasit bine in marginea careului mic, Pirvu a sutat pe linga Ceclan; min. 63, 2-2: Malaele a transformat fara probleme o lovitura de pedeapsa.

Cu greu va mai prinde Extensiv o asemenea sansa in deplasare… Nu de alta, dar ARO, chiar daca la un moment dat conducea cu 2-0, nu a reusit sa gaseasca prea multe solutii la jocul avintat al oltenilor, oaspetii fiind cei care au supus poarta lui Ceclan unui veritabil asediu.

Pina la deschiderea scorului, elevii lui Marginean si Neagoe au ratat din toate pozitiile si, cum se intimpla in fotbal, ocaziile s-au razbunat si de marcat au marcat gazdele…

Mai mult, la reluare, cind inca nici nu se asezasera bine in teren, oltenii au primit spre stupefactia multora si golul al doilea.

Din acel moment, Extensiv a alergat cu disperare dupa egalare, iar gazdelor nu le-a ramas altceva decit sa se apere cu dintii, uneori peste limita regulamentului. Din minutul 52, ARO a ramas si in zece oameni si, la putin timp, Pirvu a reusit in sfirsit sa perforeze poarta lui Ceclan. A egalat Malaele dintr-un penalti indiscutabil, dupa care, pina la final, jucatorii Extensivului au trecut in vreo trei-patru rinduri pe linga golul victoriei.

Oricum, rezultatul este bunicel pentru FC Extensiv, chiar daca echipele din fruntea clasamentului au batut. Ar mai fi de notat ca dupa penaltyul lui Malaele, cele doua conduceri tehnice au fost in prag de razboi, incident in urma caruia cei doi „principali“, Popovici si Marginean, s-au trezit exilati in tribune.

Exit mobile version