12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSi-a ales Cirtu titularii?

Si-a ales Cirtu titularii?

Sorin Cirtu a condus ieri, de la ora 13.00, un meci-scoala, el alcatuind doua echipe din stufosul lot al Universitatii. Intr-o parte, i-a asezat pe Urai – Vochin, Papura, Rada – Miclea, Badea, Stinga, Dragomir – Sava, Vladoiu, Lutu, componenta celeilalte formatii, cea a rezervelor, fiind: Agachi – Daouda, Dunareanu, Mirea, Ursu – Bratu, Plesan, Nica, Calin – Vigariu, Verdes.

Pe parcurs, Cirtu i-a introdus pe teren si pe ceilalti componenti ai lotului. El a oprit partida in repetate rinduri pentru a corecta anumite scheme tactice si la un moment dat i-a atentionat sever pe jucatori, amenintind ca cine mai comenteaza in timpul meciului scoala va fi trimis la vestiare.

La antrenamentul de ieri a participat si Bogdan Vrajitoarea. El a revenit din Franta, esuind in tratativele cu echipa Beauvais.

Miine este prevazuta plecarea spre Bucuresti a jucatorilor Universitatii. In Capitala, echipa va fi cazata la hotelul Sport din complexul „Lia Manoliu“.

Un nou sponsor

Pe de alta parte, tricourile jucatorilor olteni vor fi inscriptionate din retur cu Brau Union pe piept. La sugestia directorului fabricii de bere din Banie, Dan Ghita, compania austriaca ar fi dispusa sa sponsorizeze clubul cu 300.000 de dolari in trei ani. In schimb, Constantin Mitrita a negat ca s-ar fi angajat personal in negocieri cu ALRO Slatina pentru o eventuala sponsorizare, adaugind, de asemenea, ca nu are nici un amestec in atragerea celor de la Brau Union.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS