17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAmzucu si Radoi nu vor juca in meciul cu Corvinul

Amzucu si Radoi nu vor juca in meciul cu Corvinul

Antrenorul principal de la Pandurii, Octavian Cojocaru, se confrunta cu absenta a doi dintre jucatorii de baza la meciul cu Corvinul Hunedoara. Este vorba de fundasii Dan Amzucu si Romeo Radoi, ambii neputind fi folositi in partida de simbata. Alaturi de acestia este incert si Adrian Arcanu, el neputind sa se antreneze cu echipa luni si marti din cauza unei rani infectate la piciorul sting. Jucatorul a spus insa ca nu este o rana grava si ca doreste sa-si reia pregatirea in urmatoarele zile.

Un caz deosebit este cel al lui Amzucu, care nu este refacut dupa o accidentare mai veche, medicul Pompiliu Popescu recomandindu-i mai multe saptamini de pauza. Amzucu nu s-a mai antrenat in ultimele doua saptamini cu echipa, el fiind plecat la un control amanuntit la Bucuresti. Cu toate ca i s-a recomandat repaos, jucatorul spune ca de joi isi va relua pregatirea alaturi de echipa.

Antrenorul Octavian Cojocaru nu-l va putea folosi la jocul de simbata nici pe Romeo Radoi, care a primit la meciul cu Gilortul Tirgu Carbunesti cel de-al patrulea cartonas galben si este suspendat. Din cauza tuturor acestor probleme, tehnicianul de la Pandurii va fi nevoit sa faca din nou improvizatii in aparare, la fel cum s-a intimplat si la meciul cu Gilortul. Din pacate, Negrila s-a dovedit ineficient la ultimele jocuri, fiind posibila si inlocuirea lui. In aceste conditii, Pandurii vor evolua in jocul cu Corvinul cu o linie defensiva complet schimbata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS