11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStaicu anunta schimbari masive

Staicu anunta schimbari masive

Asaltat de ziaristi si sub vorbele de ocara ale suporterilor, Dinel Staicu s-a refugiat imediat dupa meci in jeep, impreuna cu Costel Mitrita. Si-a manifestat totala nemultumire pentru rezultat si evolutie, a spus ca nici un antrenor al Universitatii n-a avut curajul sa restructureze lotul (inclusiv pe veterani), si a incheiat solemn: „Va promit eu ca vor fi schimbari mari. In timpul cel mai scurt, Craiova isi va reveni. Atita au putut astazi jucatorii Universitatii. Nu vad nici o legatura intre evenimentele de vineri seara si jocul de astazi. Oricum, nu se poate ca sa luam bataie acasa, adversarul jucind in zece oameni! Refuz sa cred asa ceva“.

Masuri urgente?

Staicu: „Probabil ca Mitica Marcu va merge unde a fost inainte, adica antrenor la echipa de tineret si nu-i nici o problema“.

La conferinta de presa, Mitica Marcu a spus: „Este foarte greu sa vorbesti acum dupa un gol primit in minutele de prelungire, un gol dintr-o neatentie si o gafa a portarului Agachi… Cred ca Universitatea a avut in repriza a doua ocazii de a marca, dar nesansa si pripeala jucatorilor au facut ca sa nu inscriem.

Jucatorii au vrut, au dominat copios, dar finalizarea a lasat de dorit. Pe romaneste spus, n-are cine s-o introduca in poarta. Trebuie neaparat sa gasim un virf care sa stie sa inscrie goluri“.

Intrebat daca finantatorul Staicu i-a comunicat vreo eventuala retrogradare la tineret, Marcu a spus: „Nu stiu nimic, n-am vorbit acum cu dl. Staicu“.

A incheiat spunind ca jucatorii s-au simtit tracasati „de greseala pe care au facut-o vineri seara, inainte de meci, cind au parasit cantonamentul“.

Vladoiu: „Noi sintem vinovati!“

Vladoiu a fost asaltat de suporteri si rugat sa nu plece de la Craiova. Jean: „Nu plec, cum sa plec? Astazi am jucat prost. Am incercat sa cistigam, dar, din pacate, n-am reusit. Iar la sfirsit, copilareste, am primit un gol stupid, ei fiind in zece oameni. Pacat de suporteri, pacat de atmosfera. Trebuie sa ne stringem rindurile si sa readucem din nou oamenii la stadion. Nu cred ca antrenorul e vinovat. Noi, jucatorii sintem principalii vinovati. Trebuie sa punem cu totii suflet si munca. Fara munca nu se poate“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS