14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Fotbal la vaxx

• Sava si Verdes fura balegariti intr-o gazetuta locala pe motiv ca ei ar fi condus rascoala celor 400 de euro, in vreme ce Badea, Papura si Stinga mai ca nu cazura-n genunchi, auzi, implorindu-si coechipierii sa n-o stearga din cantonament. Cum cititorii nu obisnuiesc sa verifice stirea, cine sa le spuna ca adevarul despre rascoala jucatorilor fugi cu calul printre picioarele lui Jean Vladoiu? Le spunem noi, da, ca toate sondajele il indica pe cracanel drept cap al rebeliunii, iar pe Pavel Badea, ca trimis special al echipei la negocierile de vineri dimineata cu Dinel Staicu, drept papusa lui Vladoiu. Nici nu avea cum sa rezulte altceva, altminteri inteleptii astia trei, sfatul batrinilor, cum ar veni, ar fi ramas pe loc, sa-si vada de treaba. Dar, ia intrebati-i, ei unde dormira vineri noapte?

• Ei, si-n conditiile astea, nu credeti ca se simte nevoia unei miini de fier la Universitatea? Dar cine sa fie acel presedinte, ca despre el e vorba, care sa inabuse cu singe rece astfel de, de, de actiuni destabilizatoare, domne, de sabotaje, ca altfel nu le putem zice? Sandoi e prea moliu si pe deasupra i se cam citesc gindurile necurate in ochisorii aceia de peste nevinovat, nu? Costel Mitrita nici sa n-auda de presedintie, de parc’ar fi aruncat cineva praf de ciuma pe scaunu’ ala. Suetistul Petre Deselnicu a cam epuizat naratiunile cu Gica Craioveanu, deci argumente sa fie promovat, ioc, nema, zero taiat. Si iar ajungem la Marcel Popescu, zis „bai, vopsitule”. Sa-l lasam insa sa-si revina dupa ce stearsa Victor Becali cu el ecranele TVR-ului si mai discutam, poate-i dam si noi un brinci de ajutor sa-l angajeze Staicu.

• Ne scapa careva? Poate fostul vicepresedinte, dar il lasaram la urma tocmai pentru ca ne face impresia ca e cel dintii. Ne-a trebuit ceva vreme pina sa-l judecam si dupa faptele de vitejie, nu doar in raport cu numerele de circ pe care tot din suflet ni le oferea. A investit in echipa? Da, peste opt miliarde. A cerut vreun leu? Nu. L-a adus pe Lutu, cind Staicu nici nu visa la o asa podoaba? Adus. Pe ce loc era Craiova cind si-a dat el demisia? Aud? A, ca-l mai lua gura pe dinainte prin presa, de acord, dar daca tu, presedinte sau vice, taci ca lebada, cine sa faca propaganda echipei, Dinel? Pai nu-l vazurati pe Dinel pe la Procesele lu’ Ioanitoaia? Nea Ovidiu il intreaba ce antrenori ar avea in vizor si el raspunde cu cit a investit in statueta tovarasului Lenin. Sigur ca nu-i putem da nota de trecere fostului vice dupa ce declara mai saptamina trecuta intr-un ziar de Bucuresti, ca „Sandoi si Mitrita sint niste amatori, niste intrusi…” Pustiule, oricit ne-ai fi devenit de simpatic, asculta aicea la tata: adunati, anii de cind Mitrita si Sandoi sint intrusi in fotbal se-apropie de o juma’ se veac. Pentru finele interviului amintit insa, jos palaria. I-auzi: „I-am cerut lui Sandoi performanta, locul 1, nu sapte, opt. Ca de-aia m-am luptat sa iau echipa de la Netoiu…” O singura nedumerire am avea, la declaratia de mai sus. Pina la urma, a cui e echipa asta? Nu cumva e invers, adica Dinel sa fie clovnul scos la inaintare de catre fostul vice? Vom muri si nu vom afla.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS