11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Fotbal la vaxx

• Cind fu schimbat simbata, „Sa-va, beti-vu, Sa-va beti-vu!“ scoase un dest din palma si intepa cu el de doua ori un gol de aer cumva catre suporterii aradeni. Mai toti privitorii socotira gestul drept unul obscen, semnificind doua portii de sex oral in grup, dar se pare ca „Sa-va, beti-vu, Sa-va, beti-vu!“, suparat ca iese din teren, cu acel degetel incuraja gazdele sa urce-n clasament.

• Mc Breen, Leo, Clitnovici si Daouda vor fi expediati de Dinel Staicu in fundu’ Luncii cu o bataie olteneasca pe umar, semn ca se pot simti ca acasa la stadionul Constructorul. Daca asa crede presedintele ca va scapa de ei, exilindu-i defintiv la echipa de tineret, se insala. Pentru ca veti vedea cum acolo, la periferia rromanes, cei patru straini de fotbal se vor adapta cit ai zice „cra“. Australienii vor comunica pe graiul lor cu clanurile Miini Alunecoase venite pe-acasa, in vacanta, de la Londra, in timp ce Leo si Daouda se vor confunda cu bastinasii, deci nu prea ar avea nevoie de limba.

• Dar ce veste minunata ne sopti un pasaroi, cum ca pe Marcel Popescu l-ar chema la club Sandoi. Era si timpul, ditamai echipa, ditamai sediul si liliiii, Costele, cita mai biroul fara vice, auzi, fara vicepresedinte. Da’, cam dubios, vericule, cam dubios, auzi! Sa aiba Emil de ales intre Jean Nitulescu si Popescu impresaru’ si el sa-l aleaga, auzi, p-asta din urma. Care cica ar renunta si la alde Leo si Mecbrin pentru o asa fonctie la oras, auzi, ar renunta, vericule.

• Ia sa auzim cine ghiceste cu ce suma poate fi mai bogat Dinel Staicu incepind cu 28 ianuarie 2003. Ciit? Hai, hai, fara misto! Ce-i aia 28 de milioane de parai, ca doar nu da gaura-n vreun fond? In fond nu, dar in CNA foarte, foarte probabil, stimati ascultatori. Iar 28 de milioane de parai nu e o cifra de adormit copii, ci creanta pe care Dinelus o ataca in justitie, repetam, in justitie, si-nc’odata, mai flacai, in justitie, pentru OTV in procesul cu CNA. Pentru farmecul pledoariei, recuperatorul nostru va primi un onorariu de la Dan Diaconescu in valoare de nu stim cit si nici nu ne intereseaza, ca-s bani truditi din greu la bara, nu proveniti din suturi la poarta economiei subterane, mai, ofticatilor!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS