16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAntrenorul David pleaca in Germania

Antrenorul David pleaca in Germania

Lotul Universitatii a efectuat antrenamentul de ieri-dimineata intr-una din salile Complexului Sportiv „Ion Oblemenco“, iar dupa-amiaza a participat la o sedinta de pregatire pe terenul cantonamentului din Lunca Jiului. Au fost prezenti toti jucatorii, inclusiv atacantul Jean Vladoiu, care a absentat luni, fiind invoit pentru rezolvarea unor probleme personale la Pitesti. Programul de pregatire al alb-albastrilor include astazi un antrenament, miine sint programate doua, iar vineri se intra in cantonament.

Antrenorul Valentin David, care se ocupa cu pregatirea portarilor din lotul Universitatii, va lipsi o perioada de la antrenamentele gruparii oltene. David va parasi astazi Bania si va pleca in Germania, pentru a fi supus unui control medical complex si chiar unei operatii. El sufera de insuficienta renala si are nevoie de o interventie chirurgicala. Actualului antrenor craiovean i-a intins o mina de ajutor fostul sau coechipier de la Universitatea, Ionel Ganea, in prezent sub contract cu VfB Stuttgart. Aflind de necazurile lui David, „Ganita“ a decis sa-i plateasca spitalizarea la o clinica renumita din orasul Stuttgart, iar clubul Universitatea va suporta cheltuielile cu deplasarea in Germania. In functie de decizia medicilor, David va fi operat imediat sau va reveni o perioada in tara, dupa care va pleca iar in Germania.

Salomir ne fluiera cu Farul

Comisia Centrala a Arbitrilor a desemnat ieri brigazile de arbitri care vor conduce partidele etapei a noua a Diviziei A, programata la sfirsitul acestei saptamini. Partida dintre Universitatea si Farul, care se va desfasura duminica, de la ora 15.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, va fi arbitrata la centru de clujeanul Marian Salomir. Acesta va fi ajutat la cele doua linii de asistentii bucuresteni Cristian Marinescu si Dumitru Bargaoanu. Arbitru de rezerva a fost desemnat tot un bucurestean, Gheorghe Moise. Observatorii meciului vor fi Iosif Urs si Ioan Igna. Cum acesta din urma a supervizat ultimul meci al Universitatii pe teren propriu, cel cu FC National, este posibil ca el sa fie inlocuitul in cursul acestei saptamini.

Sava merge miine la Comisia de Disciplina

Marius Sava va absenta de la antrenamentele programate miine, deoarece a fost convocat la sedinta Comisiei de Disciplina a FRF. Membrii acestei comisii s-au autosesizat dupa ce au vizionat caseta meciului de la Arad si au considerat ca „Savarina“ le-a facut semne obscene spectatorilor din tribune. Ce s-a intimplat? La finalul meciului, fiind apostrofat de spectatori, Sava le-a aratat degetul mijlociu. In prezent, Universitatea nu are nici un jucator suspendat in lot. Sa speram ca la fel va fi si dupa sedinta de miine de la FRF, mai ales ca gestul lui Sava putea fi interpretat si altfel, in sensul ca a incurajat UTA sa urce cit mai sus in clasament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS