Acasă Sport Stiri diverse

Stiri diverse

DINU ESTE NOUL ANTRENOR AL DINAMOVISTILOR / Presedintele Consiliului de Administratie al clubului Dinamo Bucuresti, Nicolae Badea, a confirmat faptul ca tehnicianul Cornel Dinu a fost numit antrenor al „ciinilor rosii“ pentru o perioada de un an. Dinu ii succede astfel in functie lui Florin Marin, care a demisionat in urma cu citeva zile. „Incepind de ieri, Cornel Dinu va fi noul antrenor al echipei Dinamo, el semnind un contract pe un an, cu posibilitatea prelungirii in functie de indeplinirea unor criterii de performanta“, a spus Badea. Presedintele Consiliului de Administratie al clubului Dinamo a precizat ca Dinu va avea drept obiectiv calificarea intr-o cupa europeana.

(D.B.)

PORTARUL DE LA MINERUL ROVINARI STA CINCI ETAPE / Fostul portar al echipei Pandurii, Virgil Voinea, actualmente transferat la Minerul Rovinari, a fost suspendat recent de Comisia de Disciplina a FRF. Cazul acestuia a ajuns pe masa comisiei in urma incidentelor petrecute dupa meciul din faza a patra a Cupei Romaniei, pe care Minerul Rovinari l-a sustinut in compania divizionarei B Pandurii (scor 0-3). Dupa incheierea partidei, Voinea l-a lovit pe atacantul de la Pandurii, Sorin Vintilescu, fapta sa fiind consemnata in raportul de joc. Comisia de Disciplina a dispus o suspendare de cinci etape a jucatorului de la Rovinari si o amenda de trei milioane lei.

(M.P.)

DIVIZIA D GORJ / Derbiul etapei a cincea a campionatului Diviziei D Gorj, dintre MVM Dragutesti si Minerul Rovinari, s-a incheiat cu un rezultat de egalitate, 1-1. Celelalte meciuri programate in etapa de duminica s-au incheiat cu urmatoarele rezultate: Sitex Pestisani – Energia Turceni 5-0, Dinamo Inter Stanesti – Gaz Etan Turburea 2-2, Unirea Dragotesti – Minerul Motru II 1-2, Bistrita Pestisani – Viitorul Plopsoru 3-2, Recolta Balesti – Paringul Sadu 1-3 si Rostramo Tirgu Jiu – Minerul Urdari 2-0. Meciul dintre Avintul Baia de Fier si Energetica Tismana nu s-a disputat din cauza neprezentarii oaspetilor. In clasamentul Diviziei D, pe primul loc se mentine Minerul Rovinari, cu 13 puncte, urmata de Rostramo Tirgu Jiu, tot cu 13 puncte, dar un golaveraj mai slab, si Minerul Motru II, cu 12 puncte. Urmatoarea etapa este programata miercuri, 16 octombrie. Tot duminica, in etapa a cincea a Categoriei Onoare s-au inregistrat urmatoarele rezultate: AS Strimba Jiu – Victoria Ionesti 4-1, Concefa Albeni – Gilortul Bengesti 3-3, Dumbrava Cilnic – Vulturii Negri 4-2.

(M.P.)

ELITA DOLJ / Rezultate inregistrate in etapa a opta a Categoriei Elita Dolj: Seria I: Maglavit – Giubega 2-3, Cirna – Urzicuta 1-3, Birca – Cetate 3-0 (N), Motatei – Giurgita 2-4, Silistea Crucii – Bistret 6-2, Galicea Mare – Catane 4-1, Caraula – Ghidici 4-6, Goicea – Smirdan 5-1; Seria a II-a: Secui – Celaru 2-1, Preajba – Rojiste 1-6, Timburesti – Cosoveni 5-0, Castranova – Daneti 5-0, Dobresti – Amarasti 4-3, Autobuzul – Bratovoiesti 11-2, Giormane – Mirsani 0-3; Seria a III-a: Almaj – Tuglui 5-2, Breasta – Isalnita 0-2, Belcin – Radovan 15-2, Venus – Intorsura 3-0 (N), Sopot – Raznic 7-1, Melinesti – Bralostita 6-1.

(M.S.)

MEMORIALUL „GHEORGHE OLA“ / Asociatia Judeteana de Fotbal Gorj ii invita pe toti delegatii echipelor de fotbal juniori, care doresc sa participe la faza judeteana a Memorialului „Gheorghe Ola“, la o sedinta de lucru in cadrul careia urmeaza sa se stabileasca data si locul de desfasurare al competitiei. Intilnirea cu delegatii va avea loc la sediul AJF pe 17 octombrie, la ora 9.00. Secretarul asociatiei a precizat ca se pot inscrie la concurs cluburile si asociatiile sportive care pregatesc juniori ’90 si ’91.

(M.P.)

CUPA ASOCIATIILOR JUDETENE DE FOTBAL / Federatia Romana de Fotbal organizeaza pentru juniorii nascuti in 1989 o serie de intreceri dotate cu trofeul „Cupa Asociatiilor Judetene de Fotbal“. Selectionata judetului Gorj va intilni echipa similara din Hunedoara, meciurile urmind sa se dispute in sistem tur-retur pe 19 octombrie si 3 noiembrie. Selectionata gorjeana este coordonata de profesorul Ion Savulea si are in componenta juniori de la aceasta grupa de virsta de la mai multe cluburi din judet, majoritari fiind sportivii de la Pandurii si Stiinta Tirgu Jiu.

(M.P.)

Exit mobile version