16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportLuptatorii gorjeni vizeza cistigarea titlului

Luptatorii gorjeni vizeza cistigarea titlului

Echipa de luptatori juniori a clubului Pandurii Tirgu Jiu a reusit sa se clasaze pe primul loc la cea de-a treia etapa de zona a Campionatului National de lupte, care s-a desfasurat recent la Brasov. Sapte din cei noua luptatori ai echipei formate din sportivi de la CS Pandurii si CSS Tirgu Jiu, pregatiti de antrenorii Gheorghe Gorjeanu, Alexandru Motorga si Constantin Mirici, s-au clasat pe podium la finalul concursului. Madalin Gorjeanu (63 kg), Robert Miuti (50 kg), Adrian Staicu (54 kg) si Bogdan Dodenci (120 kg) s-au clasat pe locul I, Lucian Preoteasa (69 kg) si Mihai Serbanica (76 kg), pe locul II, iar Calin Stana (97 kg), pe locul al treilea. Ceilalti doi componenti ai echipei, Florin Sirbu (85 kg) si Cristian Popa (58 kg), au ocupat locul V la categoria lor de greutate.

In urma acestor rezultate echipa gorjeana de juniori a reusit sa urce pe primul loc in clasament, dupa primele doua intreceri de la Tirgu Jiu si Zalau luptatorii din Tirgu Jiu clasindu-se pe locul al treilea. Antrenorii echipei gorjene considera ca luptatorii juniori au acum mari sanse de a participa la turneul final, care se va desfasura in luna noiembrie, la faza finala urmind sa se intreaca doar primele sase echipe. Pina atunci, gorjenii vor mai avea de sustinut meciurile din cadrul celei de-a patra etape de zona, care se va desfasura la Hunedoara, in perioada 26-28 octombrie.

De remarcat faptul ca echipa care lupta acum pentru titlu este aceiasi care anul trecut a avut o evolutie destul de buna la Campionatul National de cadeti, unde s-a clasat pe locul IV. Antrenorul Gheorghe Gorjeanu considera insa ca anul acesta echipa este mult mai buna datorita trecerii la alta categorie a sportivilor Mihai Serbanica, Lucian Preoteasa si Madalin Gorjeanu, dar si datorita completarii lotului cu luptatorul Cristian Popa, care a venit de la Electroputere Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS