6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAntrenamente pe grupe de virsta

Antrenamente pe grupe de virsta

• Jean Vladoiu si, mai ales, Pavel Badea urmeaza programe speciale de pregatire • Stranierii incep sa inteleaga cit dureaza povestile de dragoste in Romania

Din cauza ploilor cazute in ultimele zile, jucatorii Universitatii Craiova nu s-au antrenat ieri decit pe o portiune a terenului de la cantonamentul din Lunca Jiului, restul fiind acoperit de balti. La sedinta de pregatire de ieri-dimineata au participat doar 15 jucatori: Urai, Agachi, Dragomir, Papura, Mirea, Ursu, Douda, Vochin, Dunareanu, Bratu, Stinga, Sava, Leandro, Vladoiu, Lutu. Ceilalti componenti ai lotului au fost trimisi sa joace la echipa de tineret. Daca de dimineata baietii lui Sandoi au fost supusi unei sedinte cu caracter fizic, dupa-amiaza, alb-albastrii au efectuat si citeva scheme tehnico-tactice gindite de conducerea noastra tehnica, in functie de asezarea adversarilor nostri de duminica, fotbalistii de la FC National.

Jean Vladoiu a „onorat“ si el preparativele de ieri, dupa ce miercuri a fost menajat. In schimb, pentru veteranul Pavel Badea a fost conceput un program special in ideea probabila ca acesta, la 35 de ani, sa nu fie suprasolicitat. De altfel, ieri-dimineata Badea nu s-a aflat pe teren alaturi de coechipierii sai, el fiind plecat in Capitala. „Badita“ a sustinut la sediul FRF un examen pentru ca brevetul de antrenor (categoria a III-a) obtinut in urma cu citiva ani in Elvetia, acolo unde a activat ca jucator, sa ii fie echivalat in Romania. Dupa ce isi va agata ghetele in cui, Badea se gindeste serios sa imbratiseze ingrata meserie de antrenor.

Un caz special il reprezinta ivorianul Mariko Daouda. Acesta s-a antrenat si ieri separat – se spune ca din vina unei accidentari mai vechi netratate asa cum trebuia -, dar devine tot mai limpede ca Daouda nu mai este dorit in Banie. Mai mult, se pare ca si Leandro, un rasfatat al tuturor mai degraba din cauza staturii sale minuscule, nu prea mai are „lipiciul“ de pina acum si n-ar fi exclus ca in scurt timp privilegiile de care avea parte brazilianul sa fie transferate urgent catre ceilalti stranieri, australienii McBreen si

Clitnovich…

Dar acestea sint aspecte marunte, oricum Daouda, Leandro, McBreen si Clitnovich nu prea au dat semne ca ar putea penetra, cel putin deocamdata, echipa de baza a Universitatii. De altfel, din ceea ce am sesizat in ultima vreme, problemele mari ale conducerii tehnice apar in zonele laterale din aparare, acolo unde sint rotiti in permanenta Miclea, Dragomir, Ciocoi, Ursu si Mirea, dar nici unul nu a reusit sa impresioneze. Aici ar fi deci de umblat, in cazul in care conducerea se gindeste la imbunatatirea lotului.

Sa speram insa ca pina va primi eventuale intariri, Emil Sandoi se va descurca si cu ce are. Deocamdata, el cauta formula cea mai nimerita pentru derbiul cu FC National, dar l-am simtit si destul de nelinistit din cauza tratamentului discutabil la care sint supusi citiva jucatori de mare valoare din lotul sau.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS