7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBine ca si Sandoi a fost fotbalist!

Bine ca si Sandoi a fost fotbalist!

Fata nevazuta a unei echipe de fotbal este un teritoriu delicat. Cind favoritii merg si le ies rezultatele, suporterii cred ca idolii lor din iarba sint niste superoameni care refuza placerile vietii dedicindu-se in totalitate sportului. Dimpotriva, cind vin infringerile, jucatorii se transforma rapid in cei mai mari petrecareti si nimeni nu mai tine cont ca, in realitate, fotbalul nu le va oferi niciodata doar invingatori.

Cei care au avut prilejul sa se afle in anturajul oricarei echipe de fotbal stiu ca, la revenirea dintr-o deplasare, indiferent de ora la care autocarul ajunge in oras, jucatorii ramin impreuna un ceas sau doua pentru a mai scapa de stresul ultimului meci. Nu conteaza ca au pierdut sau au batut, nu conteaza ca unul l-a injurat pe celalalt pentru o greseala, la un pahar cu bere sau chiar un whisky. Jucatorii aceleiasi echipe redevin oameni si, mai ales, isi cimenteaza prietenia.

Exact acest lucru s-a intimplat cu baietii Universitatii in noaptea de vineri spre simbata. Autocarul care i-a adus de la Bistrita a sosit in oras dupa ora doua si mai multi dintre elevii lui Sandoi au facut exact ce fac toti fotbalistii de pe lumea asta: au mers pentru citeva ceasuri la o discoteca.

De aici insa, s-a iscat un adevarat balamuc. Unii au inceput sa urle ca petrecaretii saboteaza clubul. Daca la victorii s-au laudat toti – culmea, cu exceptia jucatorilor care de fiecare data ne-au avertizat sa raminem cu capul pe umeri -, cind au venit si inevitabilele infringeri, tocmai fotbalistii au fost facuti albie de porci.

Din pacate, o intimplare obisnuita din viata unei echipe de fotbal a fost transformata, incredibil, intr-un imens scandal, cu doua tinte prestabilite: Sava si Lutu. Cei care au tinut cu tot dinadinsul sa improaste cu noroi exact in cei mai buni jucatori ai Universitatii au omis ca in acea noapte la Top Gun erau si alti clienti. Care, evident, nu vedeau toti triplu, din moment ce la numaratoare le-a iesit mai mult de jumatate din echipa…

Partea si mai proasta a povestii este ca, la un moment dat, Emil Sandoi s-a trezit somat sa ia masuri. Surprinzator insa pentru unii, Sandoi a decis sa inchida „afacerea“ fara sa spuna vreun cuvint. Daca la viata lui ar fi fost sahist, sa spunem, in mod sigur ca Emil Sandoi i-ar fi „ras“ pe Sava si pe Lutu. Din fericire, Sandoi a fost fotbalist si inca unul de clasa. Stie foarte bine ce faceau marile echipe ale Craiovei cind se intorceau din deplasari. Plus ca Sava si Lutu sint exact cei mai buni oameni pe care ii are in lot.

Urmeaza meciul cu FC National si speram ca pina duminica nimeni sa nu mai vorbeasca despre aventurile nocturne ale jucatorilor nostri. Suporterii trebuie sa inteleaga ca au fost indusi in eroare si ca aproape toti jucatorii adversi pe care ii batem sau care uneori ne bat isi petrec noptile de dupa meciuri in discoteci. Intimplarile cu fotbalisti cuminti si devreme acasa sint doar basme pentru adormit copiii…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS