10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albastrii intra vineri in cantonament

Alb-albastrii intra vineri in cantonament

Dupa ce luni alb-albastrii au alergat prin Parcul „Romanescu“, ieri au efectuat alte doua sedinte de pregatire. De dimineata, in sala de forta din Complexul „Ion Oblemenco“, iar dupa-amiaza, pe terenul de la cantonamentul din Lunca Jiului. Oltenii sint de ieri in regim de semicantonament, iar vineri vor intra in cantonament pentru meciul cu FC National. Astazi este programat un singur antrenament pe un teren care se va stabili in aceasta dimineata.

Despre mediatizatul caz de indisciplina al celor doi „rebeli“, Sava si Lutu, ofiterul de presa a spus: „Universitatea are nevoie acum de liniste, duminica se disputa un meci important, cu o echipa in forma, aflata pe locul doi, in coasta Rapidului… Aceasta-i preocuparea de baza din aceasta perioada. Nu sint abilitat sa fac comentarii in privinta cazului Sava-Lutu. Pot sa va spun doar ca directorul tehnic Emil Sandoi a avut o discutie amiabila cu Sava si Lutu si, printre altele, a decis ca in perioada cantonamentelor si in deplasari cei doi sa nu mai stea impreuna. Nu cunosc sa fie depus, pina la aceasta ora (14.00 – n.r.), vreun referat de sanctiune a celor doi, cu 5.000 USD, asa cum presa insinueaza“.

Miine, de la ora 15.00, este programat meciul echipelor de tineret, care se va desfasura pe stadionul „Constructorul“. Partida de duminica de pe „Ion Oblemenco“ (ora 15.00, intrarea libera) va fi arbitrata de brigada R. Dumitru – M. Savaniu si D. Burloiu. Rezerva: V. Igna. Observatori: V. Boit si M. Nesu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS