8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportScarlat a facut diferenta

Scarlat a facut diferenta

Extensiv – Gaz Metan 1-0

• Stadion „Extensiv“, spectatori: 1.000.

• A marcat: Scarlat ’76.

Extensiv: Stoianov – Ciobanu, Cotora, Ciuca – Fl. Mihai (’57, Pirvu), Vancea, Saceanu, Cristescu (’88, Stamin), Velcovici – Musat (’57, Scarlat), Malaele. Director tehnic: I. Marginean.

Gaz Metan: Rosca – Asztalos, Nicolau, Somfalean, Ciurar – V. Stoica (’82, C. Andrei), Peres (’69, Bunea), Miclaus, Dimbean – Boaru (’46, C. Stoica), Gavrilescu. Antrenor: S. Dumitrescu.

• Au arbitrat: Al. Bajan – D. Bargaoanu, D. Rosu. Observator: Gh. Ene.

• Filmul golului: min. 76, 1-0: Scarlat a executat excelent o lovitura libera, inscriind cu un sut la coltul lung.

FC Extensiv a cistigat simbata primul meci de pe teren propriu din acest sezon, in confruntarea cu lidera seriei, Gaz Metan Medias, o formatie incomoda, care a fost invinsa greu, la doar un gol diferenta. A fost un meci de angajament, cu un ritm bun, in care gazdele si-au dorit victoria pentru a nu pierde contactul cu echipele de pe podium, in timp ce oaspetii, dupa cum au evoluat, au sperat ca cistige cel putin un punct. Ocaziile, este adevarat, putine la numar, s-au consemnat in ultimele 20 de minute, cind de altfel s-a si inscris. Dupa ce Bunea (’73) a irosit o imensa ocazie, facindu-l pe antrenorul secund al Gazului, Petru Purima, sa dea cu sapca de pamint, Scarlat, inspirat introdus pe teren de Marginean, a inclinat balanta in favoarea gazdelor. In minutul 76, virful adus de la Apulum a executat excelent o lovitura libera, inscriind la coltul lung si lasindu-l fara replica pe portarul Rosca. Oltenii puteau sa-si mareasca avantajul in ultimele secunde ale jocului, insa tinarul Saceanu, desi se afla intr-o pozitie favorabila, a sutat peste poarta.

Dupa fluierul de final al arbitrului Bajan, tehnicianul gazdelor, Ioan Marginean, si-a felicitat elevii pentru victorie, insa, cind a trecut prin fata lui Silviu Dumitrescu, antrenorul Gazului, i-a spus acestuia: „Ai vrut sa cistigi aici, dar nu ti-a mers! Eu am fost mai bun astazi.“ Cam slobod la gura de felul sau, Marginean i-a adresat citeva injuraturi, spre hazul celor din tribuna, facindu-i si citeva semne obscene. „Marginean e un circar! Dupa cum s-a jucat, un rezultat egal ar fi fost mai echitabil“, a spus Dumitrescu. Fane Zofei, presedintele Extensivului, a considerat victoria meritata, afirmind ca, incet-incet, echipa olteana isi va spune cuvintul in lupta pentru promovare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS