Acasă Sport Oltenii se lupta intre ei

Oltenii se lupta intre ei

Astazi, de la ora 15.00, se desfasoara partidele fazei a patra a Cupei Romaniei la fotbal. Meciurile se disputa in sistem eliminatoriu, intr-o singura mansa, pe terenul echipelor din esaloanele inferioare.

Divizionara B FC Extensiv se va deplasa la Motru pentru a juca in compania echipei locale Minerul. Tehnicienii craioveni au condus ieri o singura sedinta de pregatire, iar astazi la prinz, fotbalistii Extensivului se vor deplasa cu autocarul spre locul disputei. Silvian Cristescu a revenit ieri din Capitala, antrenindu-se alaturi de ceilalti fotbalisti ai gruparii din Parcul „Romanescu“, iar astazi va evolua in partida cu minerii gorjeni. Partida de la Motru va fi arbitrata de o brigada pitesteana, alcatuita din Aurelian Simion, Eduard Dumitrescu si Cristian Carcadia.

Singurul jucator cu probleme din lot este Ghindeanu, care se resimte dupa o mai veche accidentare, insa oficialii clubului au afirmat ca acesta va fi recuperat pina la partida de simbata, cu Gaz Metan Medias.

Pandurii Tirgu Jiu evolueaza astazi in compania formatiei gorjene Minerul Rovinari. Ca si in sezonul trecut, cei din Rovinari au ca obiectiv promovarea in Divizia C, iar dupa debutul in actuala editie de campionat (doua victorii din tot atitea meciuri) se pare ca acest lucru va fi posibil. In ceea ce priveste obiectivul in Cupa, conducerea clubului Minerul a spus ca si-ar dori sa aduca la Moi o echipa de Divizia B. Daca vor reusi fotbalistii de la Minerul sa puna probleme echipei lui Octavian Cojocaru vom vedea astazi, de la ora 15.00. Obiectivul echipei Pandurii este acelasi ca si in sezoanele precedente: aducerea la Tirgu Jiu a unei divizionare A. Antrenorul Octavian Cojocaru i-a averizat insa pe jucatorii sai ca meciul nu va fi usor: „Diferenta de valoare dintre doua formatii dispare la meciurile de Cupa, pentru ca echipa mai slab cotata evolueaza cu multa ambitie.“ Tehnicianul de la Pandurii a mai spus ca echipa sa trebuie sa obtina victoria in ambele meciuri programate in aceasta saptamina, simbata Pandurii evoluind in campionat, pe teren propriu, cu CFR Cluj. Jocul de la Moi va fi condus de o brigada vilceana, avindu-l la centru pe Victor Berbecaru, care va fi ajutat la cele doua linii de Bogdan Medrea si Ionut Ionescu.

Cea de-a doua divizionara B gorjeana, Gilortul Tirgu Carbunesti, va evolua astazi in deplasare, la fosta colega din seria a cincea a Diviziei C, Oltchim Rimnicu Vilcea. Jocul va fi arbitrat de Cristina Dorcioman (Pitesti), Adela Alexandrescu si Adrian Vidan (ambii din Bucuresti).

Exit mobile version