10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportZahiu debuteaza ca antrenor la Motru

Zahiu debuteaza ca antrenor la Motru

Dupa ce FC Senaco Novaci a schimbat in aceasta saptamina antrenorul principal, astazi, pe banca tehnica a echipei din Motru debuteaza constanteanul Gabi Zahiu. Obisnuit deja cu oltenii, pentru ca a fost antrenor un an la Pandurii Tirgu Jiu si o jumatate de sezon la Paringul Novaci, Zahiu va avea insa o misiune extrem de grea la Minerul. Fostul antrenor, Ovidiu Drinceanu, si-a prezentat demisia dupa doar doua etape din tur, atunci cind fotbalistii din Motru nu reusisera sa ia decit un punct (asta in conditiile in care obiectivul anuntat de conducere era promovarea in Divizia B). Nici acum fotbalistii din Motru nu se pot lauda cu mai mult, locul ocupat de ei in seria a cincea fiind o „performanta“ pe care echipa nu a mai realizat-o pina acum. Astazi, Minerul Motru joaca pe teren propriu cu o alta divizionara gorjeana, Petrolul Ticleni, jocul fiind condus de Marian Utica, Ionel Purcaru si Stefan Herciu (toti din Bucuresti).

Un alt derbi local este programat la Matasari, acolo unde o alta candidata la promovare, Minerul, intilneste echipa lui Irimescu, Senaco Novaci. Antrenorul craiovean, care va fi ajutat de profesorul Cornel Ticveanu, a debutat cu o victorie la Novaci si se poate baza pe un lot tinar. Desi cel mai in virsta jucator este Dorian Gugu (43 de ani), experienta acestuia si ambitia tinerilor care au cistigat anul acesta Cupa Liceelor nu pot decit sa dea roade la echipa lui Relu Stefanoiu. Jocul de la Matasari va fi condus de o brigada din Slatina, compusa din Dorel Alexa, Marian Cujba si Iulian Pirvulescu.

Cea de-a cincea divizionara gorjeana, Petrolul Stoina, joaca pe teren propriu cu Minerul Berbesti. Meciul se anunta atractiv si prin prisma faptului ca va fi condus la centru de o fata – Cristina Ionescu (Vulcan). Ea va fi ajutata de Fevronia Ion (Craiova) si de Alin Ciolca (Petrosani).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS