11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDivizia C, seria a IV-a, etapa a 4-a

Divizia C, seria a IV-a, etapa a 4-a

Chindia Tirgoviste – „GP“ Craiova

Formatia antrenata de Marian Bicu, „GP“ Craiova, va incerca astazi sa-si treaca inca trei puncte in cont in partida pe care o va sustine, in deplasare, in compania formatiei Chindia Tirgoviste. Neinvinsa pina in prezent, echipa calafeteana nu concepe decit victoria in jocul de azi, mai ales ca are un obiectiv indraznet in acest sezon, promovarea in Divizia B. Bicu nu ii va putea folosi pe Radoi (convocat la lotul national de juniori) si Carsin (accidentat). „GP“ ar putea evolua in urmatoarea distributie: Combei – Dita, Cita, Corneanu – Iancu, Zaharia, Stancu, Aileni, Baltaretu – Coltatu, Epure. Partida va fi arbitrata de L. Moisescu, Gh. Doinea (ambii din Turnu Severin) si I. Sidorencu (Braila).

(M.S.)

UFC Electro – Rova Rosiori

Dupa infringerea surprinzatoare suferita in etapa trecuta la Caracal, Electro nu ia in calcul pentru meciul de astazi decit victoria. Craiovenii vor fi lipsiti de aportul lui Rotaru, plecat cu un lot regional al Romaniei in Slovacia, dar exista banuiala ca mai multi jucatori care au facut figuratie la Caracal vor privi meciul cu Rova de pe banca de rezerve. Asta, in cel mai fericit caz… Electro a intrat in cantonament de joi seara, nu prea are probleme cu sanatatea jucatorilor, inclusiv Mohora spunind ca va evolua cu siguranta, chiar daca mai simte unele dureri la piciorul sting. Antrenorul Florin Cioroianu ar putea miza pe urmatoarea distributie: Rizan (Poenaru) – L. Tilihoi, Boboc (R. Dascalu), Mohora, D. Popescu, Mihalache – Bizu, Sandu, Preda – Stefanescu, Patru (Fl. Serban). Vor arbitra: D. Iacob, M. Nicoara (ambii din Herculane), I. Borcan(Ploiesti).

(L.B.)

Curtea de Arges – PGA Craiova

Divizionara C din Valea Fetii, Pan Group Armata, se va deplasa astazi la Curtea de Arges pentru jocul cu echipa locala AS. Oltenii nu vor avea un meci usor, insa vor incerca sa repete evolutia buna din runda trecuta, cind au invins o alta formatie argeseana, Fulgerul Leresti. Florin Oprea ar putea folosi urmatoarea distributie: Irimin – Dinu, Tanase, Trinculescu, Ghita – Surcel, Negrea, Stanculescu, Raicea – Burghiu, Turcila. Intilnirea va fi arbitrata de V. Dinca, D. Stefan (ambii din Calarasi), I. Matei (Oltenita).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS