Acasă Sport Universitatea joaca deja cu Rapid. Pe video!

Universitatea joaca deja cu Rapid. Pe video!

Valentin David: „Aveti incredere in Agachi, este un portar bun!“

Rapidistii vizeaza, ca de fiecare data in ultimii ani, campionatul si Cupa, iar multi oameni de fotbal pretind ca in prezent alb-visiniii au o echipa competitiva, concurind cu Universitatea si poate FC National pentru sefia clasamentului. Inaintea meciului din Trivale, patronul Dinel Staicu a „avertizat“ Capitala: „Universitatea aspira chiar la titlu!“ Dupa patru etape, oltenii lui Sandoi sint pe primul loc, fara nici o infringere. Antrenorul Marcu a afirmat: „Parca v-am mai spus, dupa meciul cu Steaua, «pronosticul» meu: sapte etape fara infringere!“ Patronul Dinel Staicu a raspuns sec: „Universitatea – Rapid? Nu avem ce face, trebuie sa luam inca trei puncte!“.

Oltenii si-au continuat in Lunca Jiului pregatirile pentru derbiul de duminica, Sandoi neconfruntindu-se cu probleme deosebite in privinta lotului. Astazi este programat un singur antrenament pe „Ion Oblemenco“. Oltenii se vor documenta despre rapidisti, urmarind caseta meciului Rapid – Poli AEK. Ei au vizionat marti seara in direct partida giulestenilor cu Vitesse.

In lotul Universitatii, un caz aparte il reprezinta portarul Agachi, cel care a gafat si la Pitesti, multe voci opinind ca Universitatea ar avea nevoie de un alt portar, cu experienta. Vali David, antrenorul secund cu portarii, a punctat: „Va spun cu mina pe inima – am si argumente -, Agachi este un portar bun. Este adevarat, mai are de munca, inclusiv la capitolul psihic. El vine din Divizia B si a fost aruncat in focul Diviziei A in meciuri importante. Am incredere in Agachi. Sa nu uitam ca Universitatea a obtinut zece puncte din 12 posibile cu el in poarta“.

Suporterii pregatesc si ei derbiul cu Rapid. Unul dintre liderii galeriei, a spus: „Duminica va fi ceva «marfa»! Sintem pe primul loc, meciul este foarte important si trebuie sa ne sustinem echipa. Universitatea va ramine lidera si dupa acest derbi!“.

Intr-un cotidian de sport, am citit deunazi, cu mare surprindere, ca „eRAUL zilei“ ar fi Emil Sandoi?! Poate „EROUL“ acestor patru etape, domnilor! Cine v-a „incurcat“ pixurile?

Exit mobile version