22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCristescu revine la Extensiv

Cristescu revine la Extensiv

Lotul divizionarei B din Parcul „Romanescu“ a participat ieri la doua sedinte de pregatire, care s-au desfasurat pe propria baza sportiva, intre antrenamente fotbalistii avind parte de un minicantonament. Astazi este programata doar o singura sedinta de pregatire, iar miine seara, Cotora si ceilalti jucatori ai Extensivului vor intra in cantonament pentru meciul de simbata cu CSM Resita. Delegatia olteana va pleca vineri spre orasul de pe malurile Birzavei.

Silvian Cristescu, fotbalistul care a semnat in vara un contract cu formatia craioveana, se va alatura lotului incepind de miine, urmind sa imbrace din nou tricoul Extensivului in proxima partida de campionat, cea de la Resita. Dupa despartirea de Steaua, fostul capitan al echipei oltene a participat doar la citeva jocuri amicale, deoarece a avut de rezolvat unele probleme personale, insa de miine se va antrena cot la cot cu coechipierii sai.

In cadrul fazei a patra a Cupei Romaniei, Extensiv o va intilni pe Minerul Venus Motru. Partida se va disputa intr-o singura mansa, la Motru, pe 25 septembrie, de la ora 15.00.

Apelul inaintat de Extensiv Comitetului Executiv al FRF, in care solicita reanalizarea deciziei prin care Radoi a devenit liber de contract, va fi analizat saptamina viitoare. Tot atunci, Comisia pentru Statutul Jucatorului ar putea lua o hotarire in cazul Claudiu Niculescu, in sensul ca FC Extensiv sa fie despagubit dupa ce jucatorul a fost transferat gratis de la Universitatea la Dinamo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS