21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albastrii au un nou medic

Alb-albastrii au un nou medic

Incepind de ieri, echipa de fotbal Universitatea are un nou doctor, Claudiu Stamatescu, care a activat in ultima vreme la divizionara B FC Extensiv. In campionatul trecut, tinarul medic craiovean a facut parte din staff-ul tehnic al lui Grigorie Sichitiu, la o formatie din Arabia Saudita. Primul pacient al lui Stamatescu a fost atacantul Gusti Calin, care a acuzat o durere la muschii aductori.

Oficialii Universitatii au motivat ca Ion Serban, fostul medic al primei echipe oltene, este prea ocupat, el fiind angajat si la Policlinica Sportiva din Craiova. Desi i s-a propus sa ramina la Universitatea, ca medic al Centrului de copii si juniori, se pare ca Serban va reveni la UFC Electro, echipa la care a lucrat in ultimele sezoane.

Tineretul joaca miine pe „Ion Oblemenco“

Partida formatiilor de tineret dintre Universitatea si Rapid se va desfasura miine, de la ora 17.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“. Ca si la intilnirea cu Steaua, directorul tehnic Emil Sandoi va trimite la echipa de tineret mai multi jucatori din lotul primei formatii, printre care se vor numara Leandro, McBreen, Dunareanu si Vigariu, ultimul fiind refacut dupa o mai veche accidentare. Intrarea la acest joc va fi libera.

Cu trei avioane spre Bistrita

Alb-albastrii vor disputa urmatorul meci in deplasare pe 28 septembrie, in cadrul etapei a sasea, impotriva formatiei Gloria Bistrita. Ca si la partida de la Bacau, si acum deplasarea se va efectua cu avionul. De aceasta data, se pare nu vor fi de ajuns doua avioane, oficialii clubului intentionind sa inchirieze trei curse charter. Mai ales ca intilnirea de la Bistrita va fi urmarita de mult mai multe oficialitati locale si VIP-uri decit disputa cu moldovenii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS