12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii exclud infringerea

Oltenii exclud infringerea

Diviza B, seria a II-a, etapa a 2-a

Minaur Zlatna – Extensiv

• Stadion „Minaur“, simbata, ora 11.00

• Formatii probabile

Minaur: Opric – Didu, Pop, Bordea, Iagaru, R. Andone – Marina, Plisca, Cioba, Zota – S. Marginean.

Extensiv: Stoianov – Ghindeanu, Ciuca, Cotora, R. Ciobanu, Velcovici – Malaele, Vancea, Scarlat – Pirvu, Musat. Antrenor principal: I. Marginean.

• Vor arbitra: T. Lajos (Timisoara) . M. Toader, S. Stoianof (ambii din Constanta).

• Celelalte partide: U Cluj – IS Cimpia Turzii, Olimpia Satu Mare – Corvinul Hunedoara, FC Baia Mare – ARO Cimpulung, FC Oradea – Apulum Alba Iulia, UM Timisoara – CFR Cluj.

Intrati de joi in cantonament, jucatorii de la FC Extensiv au parasit ieri-dimineata Bania si au ajuns la Alba Iulia in jurul orei 14.00. Delegatia olteana s-a cazat la hotelul Parc si in aceasta dimineata va pleca spre Zlatna, acolo unde va evolua in compania localnicilor de la Minaur, meciul contind pentru etapa a doua a Diviziei B.

Singura indisponibilitate din lotul antrenat de trioul Marginean-Neagoe-Bita o reprezinta atacantul Buca. In rest, toti jucatorii sint apti si va fi interesant de vazut ce modificari vor face tehnicienii oltenilor fata de echipa cu care au debutat in campionat si care nu a reusit decit un 2-2 acasa cu „U“ Cluj-Napoca.

Oricum, craiovenii exclud din start infringerea care le-ar complica serios sansele de promovare, chit ca sezonul este abia la inceput. Pe de alta parte, gazdele nu calculeaza decit victoria si au spus ca o vor obtine cu orice pret. De la Minaur va lipsi un jucator de baza, Gales, acesta fiind eliminat in prima etapa.

S-a nascut Cristescu II!

De joi, de la prinz, Silvian Cristescu este tata! Sotia sa, Elena, a nascut un baietel superb de 3,500 kg care, dupa spusele lui Silvian, va deveni mijlocas la Universitatea. Evenimentul s-a petrecut la o maternitate din Capitala, iar micutul se va numi Daniel-Andrei. El va fi adus in Banie saptamina viitoare si tot de atunci Silvian se va integra in programul de pregatire al FC Extensiv. Daca nu cumva in aceasta dimineata va da o fuga pina la Zlatna, desi e greu de crezut ca se va putea desparti de Daniel…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS