12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDezmintiri false si rautacioase

Dezmintiri false si rautacioase

E rau ca sefii Universitatii vizeaza sa intareasca lotul echipei cu jucatori de valoare gen Gabi Popescu sau Trica? De buna seama ca nu. E rau insa, cel putin asa am constatat noi ca gindesc unii, cind astfel de informatii apar in ziare care nu sint pe placul conducerii.

Imi amintesc de cazul Vladoiu. Cu o saptamina inainte de intilnirea decisiva dintre Dinel Staicu si jucator, Gazeta de Sud a fost singurul cotidian care a consemnat stirea conform careia Jean acceptase deja sa semneze cu Universitatea. A doua zi, citeam prin alte ziare dezmintiri mestesugite in fel si chip de parca scriseseram ca se va intoarce Gigi Netoiu in Banie. Evident, cind Vladoiu s-a inteles oficial cu Dinel Staicu, nimeni nu s-a sinchisit sa admita ca a gresit aruncind pe piata stiri false. Oricum, din tot balamucul din acea saptamina tot n-am inteles ce avea Universitatea de cistigat dezmintind cu vehementa o informatie corecta si care, pina la urma, era favorabila echipei. Ca doar anuntaseram ca soseste un mare jucator, nu ca pleaca vreunul.

Venind mai incoace, povestea se repeta. La sfirsitul saptaminii trecute, tot in GdS, ati citit ca Staicu ar agrea sa-l aduca in staff-ul clubului pe Jean Nitulescu, un personaj cu relatii insemnate in lumea buna a fotbalului romanesc. Cum in discutie nu era Dan Sendrea, de exemplu, am ramas din nou surprinsi cind clubul a facut mare sedinta mare cu scopul de a emite un comunicat hazliu din care am inteles ca Dinel, pentru a impaca si capra, si varza, declara oficial ca inca nu are un loc liber pentru „nea Jean“ de la Caracal. Imediat ne-am intrebat ce s-ar fi intimplat daca nu s-ar fi emis respectivul comunicat din care Nitulescu afla oficial – cu toate ca „nea Jean“ e prea versat ca sa puna botul la chestii „oficiale“… – ca mai are de asteptat. N-ar mai fi „serpuit“ Sava printre fundasii nefericiti? N-ar mai fi plecat Verdes ca din pusca spre redutele adversarilor? Sau n-ar mai fi stiut Papura sa ordoneze zidul din fata lui Agachi? Sa fim seriosi…

In sfirsit, marti va anuntam in premiera ca Gabi Popescu, Trica, Prunea si Gica Popescu sint pe lista de prioritati a sefilor Universitatii, iar ideea ca Staicu se gindeste sa „betoneze“ lotul echipei ni s-a parut extraordinara. Ca un facut, stirea a aparut din nou doar in GdS, iar dezmintirile pe care unii s-au caznit apoi sa le insaileze nu ne-au mai surprins de aceasta data. Am ris insa cu pofta, mai ales ca Dinel Staicu si-a lasat din nou subalternii sa se joace de-a „Uite Vladoiu, nu e Vladoiu!“ si a tacut milc, preferind sa-si urmareasca in liniste tintele. Iar Gabi Popescu, Trica, Prunea si Gica Popescu sint „tinte“, nu gluma! Loveste-le, Dinele, ce daca te-a laudat doar Gazeta de Sud pentru aceasta vinatoare de lux!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS