Acasă Sport Stiri diverse

Stiri diverse

Pandurii o intilnesc pe CSM Resita / Meciul de debut al Pandurilor in acest sezon este programat astazi, pe teren propriu, de la ora 11.00, in compania fostei echipe a lui Dinel Staicu, CSM Resita. Echipa pe care antrenorul Octavian Cojocaru o va trimite in teren nu difera prea mult de cea pe care o folosea Emil Sandoi in campionatul trecut, doar Andi Negrila inlocuindu-l pe Nicola in linia defensiva. Pandurii ar putea evolua in urmatoarea distributie: Hirsu – Amzucu, Negrila, Radoi. C. Popescu, Nicolaescu, I. Stefan, Arcanu, Trofin – Ad. Popescu, Litoiu. Partida va fi arbitrata de I. Giuran, B. Szoke si Ad. Midisan. Pentru saptamina viitoare, conducerea de la Pandurii a perfectat un joc amical cu Universitatea.

(M.P.)

Gilortul joaca la Motru / Gilortul Tirgu Carbunesti va debuta astazi in Divizia B pe stadionul din Motru, deoarece are terenul suspendat, intr-un meci cu Olimpia Satu Mare. Fara un cantonament de pregatire adecvat si fara cei mai buni jucatori, care sint suspendati, antrenorul Nicolae Negrila si-a conturat totusi un „unsprezece“ care sa poata face fata jocului cu Olimpia. Formatia probabila a celor de la Gilortul va arata astfel: Bunea – Velea, Ardeoiu, Cotet – Iordache, C. Luta, V. Luta, Canavoiu, Sporis – Brotea, Croitoru. Vor arbtira: G. Farcas, E. Ungureanu si B. Ganea. (M.P.)

Mecanica Motru s-a retras / Promovata in urma meciului de baraj din aceasta vara, Mecanica Motru nu va mai evolua in Divizia C. Locul ramas vacant prin retragerea echipei Mecanica Motru va fi ocupat de FC Senaco Novaci, ai carei conducatori au fost ieri la FRF pentru a perfecta o fuziune intre cele doua cluburi. Conducerea clubului a anuntat joi FRF ca retrage echipa din campionat din cauza lipsei fondurilor financiare. Prima etapa programeaza urmatoarele jocuri pentru echipele gorjene: Real Vinju Mare – Minerul Matasari, Petrolul Ticleni – Petrolul Dragasani, Dierna Orsova – Petrolul Stoina si Minerul Lupeni – Minerul Motru.

Exit mobile version