12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCuplaj pe arena din parc

Cuplaj pe arena din parc

Stadionul din Parcul „Romanescu“ va gazdui astazi doua interesante meciuri amicale. De la ora 11.00, prima echipa a Extensivului va disputa ultimul meci de verificare inaintea startului noului sezon competitional, in compania divizionarei B Pandurii Tirgu Jiu. Intilnirea va fi arbitrata de I. Ilie, L. Cruceru si C. Firulescu. Dupa acest meci, echipa a doua a Extensivului va intilni, de la ora 13.00, divizionara C Pan Group Armata.

Lotul Extensivului a efectuat ieri un antrenament, fotbalistii gruparii craiovene revenind apoi in cantonamentul de la motelul „Terasa Baniei“. In partidele amicale din aceasta vara, Extensiv a avut evolutii bune, cistigind cele mai multe dintre intilniri. Avind evolutii bune in aceste jocuri de verificare, Scarlat, Ciobanu si Pirvu si-au cistigat un loc in echipa.

Luni seara se va desfasura sedinta Consiliului de Administratie al clubului din Romanesti, unul dintre subiectele care vor fi analizate fiind comportarea fundasului Codrut Ciobanu in meciul de miercurea trecuta. In repriza secunda a intilnirii cu Petrolul Ploiesti, Ciobanu a fost eliminat de pe teren, pentru proteste si injurii, iar dupa meci a avut un schimb dur de replici cu arbitrul meciului. Fundasul venit de la Apullum Alba Iulia va fi, se pare, amendat pentru comportare nesportiva.

Mineri batausi

Una dintre echipele care va juca azi pe stadionul „Extensiv“, Pan Group Armata, a disputat joi un amical, in deplasare, cu Minerul Berbesti. Vilcenii au cistigat cu 2-1, golul militarilor fiind marcat de Raicea. Craiovenii nu au amintiri placute de la acest joc, gazdele inscriind un gol din ofsaid, iar celalalt punct a fost realizat de un jucator care a impins mingea in plasa cu mina. Mai mult, „minerii“ l-au batut pe arbitrul, un localnic care, culmea, era fost jucator al echipei. Florin Oprea a inceput meciul cu urmatoarea distributie: Irimin – Dinu, Ghita, Trinculescu, Sodoleanu – Surcel, Negrea, Burghiu, Boroiban – Raicea, Turcila. Au mai jucat: Petrescu, Stanculescu, Bazavan, Mateita, Piciu si Stemate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS