12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPreluati Centrul de copii si juniori al Universitatii!

Preluati Centrul de copii si juniori al Universitatii!

• Mai mult ca oricind, pepiniera „Stiintei“ are nevoie de o investitie solida • Nu-i obligati pe copiii care vor ocoli scoala lui Gica Popescu sa-si juleasca genunchii pe zgura de la „Ion Oblemenco“!

Luind poate cea mai proasta decizie din viata sa, Gica Popescu s-a dus la Dinamo si de acum incolo oltenii se vor feri ca de dracu’ sa-si mai duca pustii la Scoala de fotbal a „Baciului“ construita la Hanul Doctorului. Tocmai de aceea, singura sansa a copiilor de aici a ramas pepiniera Universitatii.

Cu citeva saptamini in urma, am scris ca Centrul de copii si juniori al alb-albastrilor merita sa fie sprijinit consistent de primarie. Ideea era ca personajele care ridica miinile prin consiliul local sa decida ca primaria sa preia Centrul de la Universitatea si sa aloce miliarde bune pentru revigorarea sa.

Chiar daca Dinel Staicu, actualul proprietar al clubului alb-albastru, a emis o parere „la minut“ conform careia banii craiovenilor ar trebui orientati (si) spre echipa mare, consilierii ar putea gindi in sfirsit cu capetele proprii, obligindu-l pe Vasile Bulucea sa faca si o fapta buna cu o parte minuscula din bugetul baban pe care il chinuieste in fel si chip.

Daca primaria va ezita sa preia Centrul de copii si juniori al Universitatii, sa fiti convinsi ca fotbalul nu mai are mult de trait in acest oras. Iar copiii, daca doreati sa-i faceti fotbalisti, mai bine renuntati, ca singurul sport pe care Bulucea si consilierii sai il iubesc pare a fi ciclismul. Scriem asa gindindu-ne la timpenia aia de velodrom care se „plictiseste“ prin Parcul Romanescu…

Hotarind sa investeasca banii pentru fotbal exclusiv in Centrul de copii si juniori al Universitatii, consilierii locali l-ar ajuta chiar pe Dinel Staicu. Fara suparare, dar Dinel nu pare tentat sa rupa bani de la echipa mare si pentru alte nevoi, spunind la un moment dat ca, daca primaria nu il finanteaza, le trimite juniorii pe cap! Sa-i trimita, oameni buni, ca doar nu sintem asa de idioti incit sa nu cheltuim pentru viitorul copiilor nostri!

Oricum, daca acest argument nu este de ajuns pentru a-i lua actualului patron al Universitatii o grija de pe cap, sa va mai oferim unul. Citiram ieri ca Staicu, dorind sa-l aduca pe Gica Popescu la Universitatea, i-a propus acestuia mai multe variante. Una dintre ele ne-a atras atentia: astfel, Dinel era dispus sa-i ofere „Baciului“ 100.000 de dolari la semnatura, plus Centrul de copii si juniori gratuit. De unde se vede ca pepiniera Craiovei trebuie musai sprijinita, ea riscind sa se transforme la un moment dat intr-un soi de moneda de schimb.

Deci, domnilor consilieri, ati putea face o fapta extraordinara. Preluati Centrul si „obligati-i“ pe fostii mari fotbalisti ai Craiovei sa se ocupe de el. Si stati cu ochii pe Bulucea, ca nea Vasile ar fi in stare sa-i puna tot pe prietenii sai, constructorii, sa formeze fotbalisti pentru Universitatea!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS