12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPortarii Nicusor si Stelian Banica au revenit in Banie

Portarii Nicusor si Stelian Banica au revenit in Banie

Lotul echipei Universitatea a efectuat ieri, de la ora 17.00, o sedinta de pregatire pe stadionul „Ion Oblemenco“. De ieri, alb-albastrii au un portar nou in lot. Este vorba despre Stelian Banica, ultima oara la divizionara C Minerul Moldova Noua. Tot ieri s-a prezentat la antrenamente si Nicusor Banica, goal-keeper-ul care in ultima vreme a participat la o actiune a lotului national de juniori.

Desi era asteptat, fundasul Gurici, care a jucat la Minerul Moldova Noua, nu a aparut la sedinta de ieri. Din cite am inteles, s-a renuntat la serviciile lui, mai ales ca are unele probleme. Dupa antrenament, alb-albastrii au intrat in cantonament, la baza din Lunca Jiului, pentru a pregati in liniste confruntarea cu ploiestenii lui Marian Bondrea.

Conducatorii Universitatii nu au abandonat tratativele pentru achizitionarea jucatorului Gabriel Tamas de la divizionara B Tractorul Brasov. Tamas joaca fundas central si este component al lotului national de tineret. Astazi, de la ora 15.00, pe stadionul „Constructorul“ din Lunca Jiului, se va disputa partida echipelor de tineret ale Universitatii si Astrei.

Oficialii Universitatii sint in tratative cu mai multe firme din tara interesate sa sponsorizeze gruparea alb-albastra. Deocamdata, nu se poate spune ca s-a batut palma cu vreo societate comerciala potenta, insa nu ar fi exclus ca pina la debutul campionatului oltenii sa parafeze o intelegere in acest sens. In pole-position s-ar afla ALRO Slatina, care, se spune, ar oferi aproximativ 400.000 de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS