17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGilca si Ganea au pornit cu stingul

Gilca si Ganea au pornit cu stingul

In meciurile din prima mansa a finalelor Cupei UEFA-Intertoto, care s-au disputat marti seara, au evoluat doi fotbalisti romani. Este vorba despre mijlocasul echipei Villarreal, Constantin Gilca, si despre atacantul formatiei VfB Stuttgart, Ionel Ganea.

Constantin Gilca a jucat toate cele 90 de minute ale partidei pe care Villarreal a pierdut-o pe teren propriu, cu scorul de 0-1 (0-1), in fata formatiei Malaga. Unicul gol al acestui meci a fost inscris de Gerardo, in minutul 8. La rindul sau, fostul atacant al Universitatii Craiova, Ionel Ganea, a intrat pe teren in minutul 67, in locul lui Meissner, in partida pe care formatia sa, VfB Stuttgart, a pierdut-o in deplasare, cu scorul de 0-1, in fata gruparii franceze OSC Lille. Singurul gol al intilnirii a fost marcat de Bonnal, in minutul 18.

In cel de-al treilea meci din prima mansa a finalelor Cupei UEFA-Intertoto, echipa italiana Bologna a remizat pe teren propriu, scor 2-2, cu formatia engleza Fulham. Cele doua goluri ale italienilor au fost marcate din lovituri de pedeapsa de catre Signori (’53, ’76), in timp ce pentru gruparea britanica au inscris Inamoto (’64) si Legwinski (’87).

Partidele retur se vor disputa pe 27 august, iar cistigatoarele celor trei finale se vor califica in primul tur al Cupei UEFA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS