11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSe schimba sponsorul la Gilortul

Se schimba sponsorul la Gilortul

Chiar daca divizionara B din Tirgu Carbunesti, Gilortul, se confrunta cu unele dificultati, echipa nu se va retrage din campionat si nici nu va vinde locul, dupa cum a reafirmat, intr-un comunicat de presa, primarul localitatii, Cristian Toader Pasti. Formatia Gilortul ar putea fi sustinuta in noul sezon de o firma care este specializata in constructii si care a realizat de la inceputul acestui an lucrarile de amenajare a noilor vestiare ale echipei. Desi nu a fost semnat inca un contract oficial de preluare a echipei, patronul acestei firme s-a angajat sa plateasca in aceste zile toate restantele catre jucatori.

Echipa se afla in continuare in cantonament la Carbunesti, iar saptamina trecuta a sustinut doua meciuri amicale. Jocul cu Pandurii Tirgu Jiu a fost programat pe terenul de la Baia de Fier, Gilortul pierzind cu 2-0. Simbata, fotbalistii lui Nicolae Negrila au intilnit, in Banie, pe Universitatea, gorjenii pierzind si acest meci, cu scorul de 2-1.

In aceasta saptamina, au fost perfectate doua meciuri amicale cu divizionarele C Petrolul Ticleni si Jiul Petrosani. Nu a fost inca stabilita data celui de-al doilea amical cu Pandurii, dar conducerea de la Gilortul a ales deja, dupa primul amical de saptamina trecuta, patru jucatori pe care echipa din Tirgu Jiu este dispusa sa ii cedeze in schimbul atacantului Lapadat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS