5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSava si Badea s-au caftit

Sava si Badea s-au caftit

Incidentul s-a petrecut ieri inaintea primului antrenament

Inaintea antrenamentului de ieri-dimineata, in lotul Universitatii s-a petrecut un lucru regretabil: doi fotbalisti cunoscuti ai Universitatii s-au luat la bataie. Capitanul si veteranul echipei, Pavel Badea, i-a reprosat mai tinarului sau coechipier, Marius Sava ca nu se antreneaza asa cum trebuie, din aceasta cauza avind mai mereu probleme cu accidentarile. Nemultumit ca a fost apostrofat, „Savarina“ i-a vorbit apoi urit lui Badea, caruia „i-a sarit mustarul“, mai ales ca lumea asteapta foarte mult in acest sezon de la mijlocasul care a jucat nu demult prin liga a doua italiana, si l-a lovit pe Sava. Evident, ca Marius a ripostat si si-a incercat si el pumnii pe „Badita“. Conflictul a fost aplanat de coechipieri, care au asistat inmarmuriti la scurta cafteala dintre cei doi fotbalisti emblematici ai Baniei. Pina la urma, Badea si Sava au participat la cele doua sedinte de pregatire, desi relatiile dintre ei sint reci.

Alb-albastrii au alergat prin parc

Lotul Universitatii a efectuat ieri-dimineata o sedinta de pregatire in Parcul „Romanescu“, care a avut un caracter preponderent fizic, fiind coordonata de antrenorii Mitica Marcu, Gigi Ciurea si Vali David. Directorul tehnic Emil Sandoi a fost prezent la Bucuresti, la consfatuirea tehnicienilor, care a fost organizata de FRF. Separat,

s-au pregatit jucatorii care acuza unele probleme medicale in urma unor mai vechi accidentari. Este vorba despre Marius Sava si Alin Vigariu.

Dupa-amiaza, tehnicienii olteni au condus un antrenament la stadionul „Constructorul“, deoarece terenul de la cantonamentul din Lunca Jiului a devenit impracticabil, din cauza ploilor. La antrenamentul de aseara nu a participat nici un jucator nou, desi se zvonea ca vor aparea citiva.

Astazi, alb-albastrii vor avea parte tot de doua sedinte de pregatire, iar miine Papura si compania vor participa doar la un singur antrenament. Probabil joi seara, elevii directorului tehnic Emil Sandoi vor intra in cantonament pentru meciul de simbata, cu Prahova Ploiesti, fosta Astra, din cadrul primei etape a noului campionat. Partida cu echipa prahoveana va incepe la ora 17.00 si va fi transmisa in direct de TV Romania 1. Intrarea la meci va fi libera.

Vrajitoarea isi face bagajele

Singurul fotbalist craiovean care a absentat de la antrenamentele de ieri a fost atacantul Bogdan Vrajitoarea. Acesta urmeaza sa plece in scurt timp in Franta, la o echipa din esalonul secund. Tratativele dintre Universitatea si gruparea din Hexagon sint in toi, „Vraja“ asteptind doar o confirmare oficiala pentru a putea pleca.

„Pina la sfirsitul acestei saptamini, situatia mea se va rezolva. Nu stiu, deocamdata, despre ce echipa este vorba“, a spus Vrajitoarea. Reamintim, atacantul oltean a sustinut, in urma cu citeva saptamini, citeva probe de joc la formatii din Franta, insa, din diverse motive, a revenit acasa, antrenindu-se cu lotul Universitatii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS