17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMutiu a plecat de la Electro

Mutiu a plecat de la Electro

Jucatorii divizionarei C UFC Electro si-au inceput ieri programul saptaminal de pregatire cu un antrenament, urmind ca astazi sa efectueze doua astfel de sedinte. Elevii lui Florin Cioroianu vor juca miine, in deplasare, un meci amical cu divizionara C Severnav, joi vor efectua doua antrenamente, iar vineri, o singura sedinta de pregatire. Ultimul meci de verificare pe care formatia din Valea Rosie il are programat in aceasta saptamina se va disputa simbata, in deplasare, in compania echipei Petrolul Ticleni.

Conform antrenorului Florin Cioroianu, mijlocasul Mutiu, care a evoluat in ultimul sezon la divizionara B Gilortul Tirgu Carbunesti, s-a antrenat citeva zile cu UFC Electro, dar a disparut subit de la antrenamentele formatiei din Valea Rosie, desi lasase de inteles ca este multumit cu conditiile oferite de conducatorii acestei grupari.

Sa mai spunem ca trei jucatori din lotul divizionarei C craiovene au unele probleme medicale. Este vorba despre portarul Rizan, care a suferit o usoara contractura, mijlocasul Rotaru, care are inflamat un deget de la picior, si despre atacantul Stefanescu, care a acuzat dureri la spate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS