3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii nu au unde sa se antreneze

Pandurii nu au unde sa se antreneze

Reuniti luni la Tirgu Jiu, fotbalistii de la Pandurii au gasit aici aceleasi probleme cu care s-au confruntat si inainte de plecare. Echipa nu poate face antrenamente pe terenul principal deoarece acesta este inca in refacere, dar nu se poate pregati nici pe terenurile de antrenament inchiriate, deoarece conducerea nu i-a anuntat de acest lucru pe proprietarii terenurilor. Ba mai mult, in urmatoarele saptamini echipa nu va putea sustine nici un joc amical pe teren propriu din aceleasi motive.

In ceea ce priveste terenul principal, aici s-a lucrat intens la refacerea sa pe toata perioada scursa din aceasta vara. In zonele afectate de concertul celor de la 3 Sud Est au fost plantate brazde, iar acum se lucreaza la insamintarea cu gazon a portiunilor la care s-a lucrat. Administratorul terenului i-a explicat antrenorului principal Octavian Cojocaru ca daca isi doreste un teren bun de joc nu are cum sa intre acum pe el.

In aceste conditii, fotbalistii au fost ieri-dimineata la Unitatea Militara unde au efectuat antrenamentele inaintea plecarii in cantonament. Acolo insa echipa nu a fost primita deoarece nimeni din conducere nu a anuntat ca este programat antrenamentul. Si cum Pandurii a lipsit din localitate in ultimele doua saptamini, terenul nu a mai fost ingrijit si iarba a crescut. Pe celalalt teren de la Unitatea de Jandarmi (folosit din cind in cind si pentru antrenamentele echipei de fotbal din Tirgu Jiu) se disputa o competitie a cadrelor din unitate. In aceste conditii, principalul Octavian Cojocaru si-a adus din nou fotbalistii la terenul I, unde au facut doar o alergare, dupa care au fost trimisi la strand. Si cum problemele se tin lant la Pandurii, nici acolo fotbalistii nu au avut parte de un antrenament prea lung, pentru ca proprietarul acestuia, CSM Pandurii, i-a scos din incinta.

Incepind de astazi conducerea tehnica a programat zilnic cite un meci amical. In aceasta dimineata, Pandurii se va deplasa in Valea Jiului pentru amicalul cu Minerul Paroseni, joi si vineri sint programate doua jocuri cu Gilortul Tirgu Carbunesti, iar simbata, de la ora 18.00, este programat amicalul cu Universitatea Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS