Acasă Sport Stiri diverse

Stiri diverse

ALEXANDRU TUDOR VA ARBITRA SUPERCUPA ROMANIEI / Arbitrul Alexandru Tudor va conduce Supercupa Romaniei, dintre echipele Dinamo Bucuresti si Rapid Bucuresti, care se va disputa simbata, de la ora 21.00, pe stadionul „Lia Manoliu“. Tudor va fi ajutat de asistentii Tudor Constantinescu si Cristian Nica, arbitru de rezerva fiind desemnat Gheorghe Moise. Observatori la aceasta intilnire vor fi Dumitru Mihalache, Ionel Piscanu si Nicolae Grigorescu.

TURNEUL „CENTENARULUI“ S-A INCHEIAT / Echipa italiana AC Milan, la care evolueaza fundasul roman Cosmin Contra, s-a clasat pe ultimul loc in turneul „Centenarului“, organizat cu ocazia implinirii a 100 de ani de la infiintarea clubului spaniol Real Madrid, dupa ce a fost invinsa cu scorul de 2-1 (2-0) in finala mica, de formatia engleza Liverpool. Contra, care a fost titular, a fost inlocuit, in minutul 64, cu Ba. Golul milanezilor a fost marcat de Tomasson, in minutul 56, in timp ce pentru invingatori au inscris Simici (’31, autogol), si Baros (’35). Turneul „Centenarului“ a fost cistigat de echipa germana Bayern München, care a invins in finala, cu scorul de 2-1 (1-0), formatia spaniola Real Madrid. Golurile invingatorilor au fost marcate de Ballack (’27, din penalti) si Salihamidzici (’64), in timp ce pentru gazde a inscris Figo (’79, din penalti).

AJAX A CISTIGAT TURNEUL DE LA AMSTERDAM / Formatia olandeza Ajax Amsterdam, cu fundasul roman Cristian Chivu capitan de echipa, a cistigat turneul de la Amsterdam, dupa ce a invins, cu scorul de 4-3 (0-2), echipa spaniola FC Barcelona. Chivu a jucat pe toata durata partidei, in timp ce portarul roman Bogdan Lobont nu a evoluat din cauza unei accidentari. Golurile invingatorilor au fost marcate de Mido (’47), Van der Vaart (’60, 62) si Witschge (’90), in timp ce pentru oaspeti au inscris Kluivert (’10) si Saviola (’40, ’47). Intr-un alt meci din turneul de la Amsterdam, formatia engleza Manchester United a invins, cu scorul de 3-0 (1-0), formatia italiana AC Parma. Golurile invingatorilor au fost marcate de Giggs (’23), Veron (’50) si Solskjaer (’55).

GANE A FOST TITULAR LA ST. GALL / Atacantul roman Ionel Gane a jucat toate cele 90 de minute ale partidei pe care echipa sa, St. Gall, a terminat-o la egalitate in deplasare, scor 1-1, cu formatia Aarau, in etapa a sasea a campionatului Elvetiei. Echipa Grasshopper Zürich, cu mijlocasul roman Mihai Tararache titular, a invins pe teren propriu, cu scorul de 4-0, formatia Young Boys Berna. Tararache a fost inlocuit, in minutul 79, cu Baykal. Rezultate inregistrate in etapa a sasea a campionatului elvetian: Grasshopper Zürich -Young Boys Berna 4-0, Aarau – St. Gall 1-1, FC Basel – Servette Geneva 4-2, Neuchatel Xamax – Delemont 0-1, Wil – FC Zürich 0-1, Thoune – Lucerna 3-1. Clasament: 1. Grasshopper Zurich 18 puncte, 2. FC Zürich 12 p, 3. FC Basel 12 p.

Exit mobile version