Acasă Sport Stiri diverse

Stiri diverse

CE de natatie

Bronz pentru Dragos Coman

Inotatorul roman Dragos Coman a cistigat medalia de bronz in proba de 400 de metri liber din cadrul Campionatelor Europene de natatie in bazin lung, de la Berlin. Coman, cronometrat cu timpul de trei minute, 48 de secunde si 78 de sutimi, a fost devansat de italienii Emiliano Brembilla (3.46:60) si Massimiliano Rossolino (3.48:70). In finala probei de 400 de metri mixt, Simona Paduraru a ocupat locul al saselea, cu timpul de patru minute, 46 de secunde si 81 de sutimi.

(M.F.)

Consiliul Local Tirgu Jiu a hotarit

Florin Mergea va primi 5.000 de dolari

Tenismenul tirgujian Florin Mergea, care a triumfat recent la concursul de dublu pentru juniori de la Wimbledon, va fi recompensat de Consiliul Local Tirgu Jiu cu 5.000 de dolari. Consilierii locali au aprobat acordarea titlului de Cetatean de Onoare al municipiului pentru sportivul de doar 17 ani, dar si recompensarea acestuia cu 5.000 de dolari. Totusi, festivitatea de acordare a acestui titlu a fost aminata pentru finele acestui an, secretarul primariei, Elena Ungureanu, declarind ca titlurile de Cetatean de Onoare se acorda de obicei in luna decembrie. Atunci cind va primi aceasta distinctie, Florin Mergea va deveni cel mai tinar gorjean care reuseste sa intre in posesia titlului de Cetatean de Onoare.

(M.P.)

Turneul de tenis de la San Marino

Victor Hanescu a fost eliminat

Jucatorul roman de tenis Victor Hanescu, care s-a calificat pe tabloul principal dupa ce a jucat in calificari, a ratat calificarea in turul doi al challengerului de la San Marino, care este dotat cu premii in valoare totala de 100.000 de dolari. Hanescu a fost invins in runda inaugurala, cu scorul de 6-4, 3-6, 4-6, de catre jucatorul rus Nikolai Davidenko, cap de serie numarul sapte.

(D.B.)

Exit mobile version