24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportReal Madrid l-ar putea transfera pe Chivu

Real Madrid l-ar putea transfera pe Chivu

Directorul general al clubului Real Madrid, Jorge Valdano, a primit „unda verde“ pentru a efectua transferurile pe care le considera necesare in vederea intaririi echipei. „Valdano are «unda verde» pentru a face miscarile necesare in vederea transferarii unor jucatori, iar banii pe care ii va obtine ii poate investi in ce fotbalisti doreste, insa in limitele bugetului“, a spus purtatorul de cuvint al Consiliului Director, Enrique Sanchez.

Oficialul madrilen a precizat ca membrii Consiliului Director au fost de acord in unanimitate cu propunerile formulate, mentionind ca nu au existat diferente de opinii sau o separare clara intre conducerea sportiva si Consiliul Director. Sanchez a precizat ca in sedinta de luni nu a fost nominalizat nici un jucator care ar putea fi transferat la Real Madrid, intreaga responsabilitate a achizitionarii de noi fotbalisti apartinindu-i lui Valdano.

Decizia oficialilor madrileni ar putea deschide calea transferului fundasului Cristian Chivu de la Ajax Amsterdam la Real Madrid, fiind cunoscuta dorinta lui Valdano de a-l achizitiona pe jucatorul roman. Chivu poate fi achizitionat doar in cazul in care vor fi vinduti cel putin sase dintre cei 31 de jucatori aflati in acest moment in lotul echipei madrilene, pentru a stringe suma necesara achitarii clauzei de reziliere cu Ajax, care se ridica la 20 de milioane de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS