11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGilortul a stat doar o zi in cantonament

Gilortul a stat doar o zi in cantonament

Desi pregatirea de vara a fotbalistilor de la Gilortul a fost intirziata destul de mult, nici cantonamentul de la Sacelu nu va mai fi efectuat. Dupa ce luni echipa gorjeana s-a deplasat in statiunea Sacelu, antrenorii si fotbalistii au revenit ieri la Carbunesti deoarece nu au fost multumiti de conditiile de pregatire oferite. Tehnicienii Nicolae Negrila si Mihai Marian vor continua pregatirea echipei la Carbunesti, unde exista conditii mult mai bune decit cele de la Sacelu.

Presedintele de onoare al echipei, Cristian Toader Pasti, a spus ieri ca nu le poate asigura jucatorilor conditii de Liga Campionilor, dar ca va face tot posibilul sa rezolve problema: „Cautam o alta solutie, dar avem si la Carbunesti conditii destul de bune. In aceasta saptamina, echipa isi va continua pregatirea in localitate. Probabil spre sfirsitul saptaminii, cind va avea loc o sedinta a conducerii clubului, vom gasi o alta solutie in privinta cantonamentului.“

Din cauza unor probleme de organizare, divizionara B din Carbunesti nu a putut pleca in urma cu o saptamina la Govora, acolo unde se stabilise initial ca se va efectua stagiul de pregatire centralizata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS