3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea - Electro 4-0

Universitatea – Electro 4-0

In cel de-al doilea amical disputat ieri, Universitatea a invins-o pe UFC Electro cu scorul de 4-0, prin golurile marcate de Vrajitoarea (’20 – cu un sut plasat la colt), Verdes (’27 – sut din careu, din pasa lui Sava, ’85 – lob peste portarul Poenaru) si Bratu (’63 – a inscris din careu, la doar un minut dupa ce a intrat pe teren). Meciul s-a disputat pe stadionul din Valea Rosie si a fost urmarit de aproximativ 3.000 de spectatori.

Emil Sandoi a utilizat urmatoarea distributie: Sarici – Dunareanu, Vochin, Rada – Dragomir, Nica, Badea, Sava, Ciocoi – Verdes, Vrajitoarea. Au mai jucat: Buturuga, Ursu, Plesan, Balace, Manta, Bratu si Mirea.

UFC Electro a evoluat in urmatoarea alcatuire: Rizan – Tilihoi, Sandu, Mihalache, D. Popescu, G. Serban – Vilsan, Rotaru, Preda – Stefanescu, C. Zaharia. Au mai jucat: Poenaru, Stancuta, Minoiu, Vilau, Stanciulescu, Dumitrica.

Tehnicianul Universitatii a rulat aseara jucatorii care nu au jucat in amicalul de dimineata. Desi mai sint destule de pus la punct in angrenajul echipei, am remarcat totusi pofta de joc a lui Verdes, autor a doua goluri, precum si evoluatiile bune ale mijlocasilor Badea si Sava. Sandoi s-a bucurat de faptul ca spectatorii au venit in numar mare ca sa vada noua echipa a Universitatii, insa considera ca mult mai concludent in privinta potentialului formatiei sale va fi amicalul cu Sportul Studentesc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS