24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportLaczko a semnat cu Honved Budapesta

Laczko a semnat cu Honved Budapesta

Lotul divizionarei B FC Extensiv se antreneaza de marti in statiunea Govora, unde efectueaza cel de-al doilea stagiu de pregatire a sezonului. Desi erau anuntati ca vor ramine sub comanda trioului Silaghi-Neagoe-Bita, Arpad Laczko si Florin Mirea nu mai fac parte din lotul gruparii craiovene. Aflat la final de contract cu Extensiv, Laczko a spus in citeva rinduri ca va reveni la echipa, insa a preferat sa-si gaseasca un angajament peste hotare. Laczko a semnat marti un contract pe doi ani cu formatia ungara Honved Budapesta, grupare la care activeaza mai multi jucatori din Romania. Florin Mirea s-a pregatit in aceasta vara cu lotul Extensivului, dar in cele din urma a ajuns sa joace in amicale pentru Universitatea.

Extensiv i-a mai pierdut in aceasta vara pe Badea (plecat la Universitatea), Dorin Radoi (Farul Constanta), Panc (Steaua), dar i-a transferat pe Scarlat, Bornescu si Zota, de la Alba Iulia, iar Cristescu va reveni si el la echipa.

Tehnicienii craioveni au perfectat deja primele jocuri amicale pe care Extensiv le va disputa in cantonamentul de la Govora. Echipa din Parcul „Romanescu“ va intilni formatiile Scoala de Fotbal Juventus Lintesti (28 iulie), Rarora Mateesti (30 iulie), Oltchim Rimnicu Vilcea (1 august). Craiovenii ar fi dorit sa joace si cu Pandurii, dar antrenorul gorjenilor nu a fost de acord.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS